Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já chápu pana Burgeta, a nesouhlas se dá projevit i jiným způsobem. Tohle nebylo příliš chytré.

Na druhé straně oni stánkaři volali policii na lidi, kteří pouze stáli nedaleko na chodníku, tedy na veřejném místě, a slovně dávali najevo, že se stánkaři nesouhlasí a na to mají plné právo.

1 2
možnosti

Používání vulgárních výrazů a jejich hlasité vyvolávání na ulici může skutečně působit minimálně jako přestupek a jako takový musí být policií prošetřen.

Kdyby odpůrci stánkařů byli slušní a skutečně by pouze stáli na protějším chodníku, neměla by policie co řešit.

0 0
možnosti

Kdo veřejně nesouhlasí s kroky této vlády, musí být potrestán. Když ne justičně, tak alespoň nějakými dezoláty, kteří si hrají na demokracii a sami beztrestně mohou druhé terorizovat.

4 5
možnosti

Myslíte to, jak tam tahle podivná parta škrtila na zemi slečnu Hofovou? Takhle vy si představujete poklidný protest proti vládě? No, tak tom případě byste se měl stydět.

4 4
možnosti
Foto

I15v36o 51C38i37l13i82c60h

17. 8. 2023 5:34

Pouze ho tím zcela zbytečně zviditelnili

1 1
možnosti

I proto tvrdím, že to bylo dílo jich samotných. Tihle se neštítí před ničím a je zvláštní, že zrovna ten nejagresivnější z nich, odjel se svým karavanem na "dovolenou ". Úžasná náhoda.

3 2
možnosti

Vzhledem k tomu, že o tomto "chlapci" něco vím a znám jeho blízké, nedokáži si udržet váš odstup.

Situace je asi taková, že jeho hlavním cílem je demise vlády. Tuto požaduje proto, aby mu ta následující, věnovala nějakých 200 mio do projektu, který si vysnil.

To leccos ukazuje, na jeho naivitu a podivné vidění světa.

Dá se říci, že jeho protest ze začátku nikdo neřešil a vlastně ani nikoho nezajímal. No name trouba, který ve třech podnikatelských štacích neuspěl a zabředl na jeho poměry, do obrovských dluhů.

Tak si postavil příbytek a nazval ho petičním místem, aby zneužil petičního zákona. Jak se ukazuje, tento zákon je benevolentní s pro tyto lidi výhodný.

Osobně si petiční stánek představuji jinak. Rozhodně to nemá být místo ke dlouhému kempování v oblasi, kde ostatní musí platit už jen za parkování, poměrně vysoké poplatky. V případě nezaplacení je čeká pokuta, či rovnou odtah vozidla.

Páni radní ovšem nereagovali a čekali až do chvíle, která musela přijít. Onoho zneužití petičního stánku si všimli lidé, které dnes nazýváme dezinformátory. Připomenu jen to, že u tohoto chlapce se objevila takové šlechta, jako prezidentský kandidát Zítko s kamarádem Liborem Malým. Nezdolný proruský Černohorský s "pošťákem Ondrou" Smetanou a další.

Nemusím asi zmiňovat, že právě tihle lidé, nejsou zrovna vzorem pracovitosti a platební morálky. Nicméně v pořádku.

Jenže právě posledně dva jmenovaní se vedle tohoto chlapce uhnízdili, se svým karavanem od jejich rádoby KTV. Tohle už je naprosto jasné obejití petičního zákona, ale tady už radní městské části, rozumný zásah prokoučovali. V ten moment už se z tohoto místa stalo pietní místo dezolátů, hrajících si na "svobodu a demokracii". Lidí, kterým nejde o myšlenku toho chlapce, ale o zviditelnění se. Především proto, aby z toho něco káplo.

6 3
možnosti

Milý pane, absolutně nic z toho, co jste uvedl, není argumentem proti sdělení mého článku. A jestliže někdo "zneužívá petiční stánek", tak pane v Praze, kde se děje jedno megasvinstvo za druhým je Vaše starost o úzkostlivé dodržování zákona jedním pomateným chlapíkem vskutku dojemná. Co se týče snad nějakého karavanu vedle něj, tak i kdyby to byli jeho kamarádi, tak situace toho pána a jeho petičního stánku se to prostě netýká. Překračuje-li umístění karavanu zákon, ať se to řeší odděleně.

Nu a jakmile jsem si od vás přečetl cosi o proruských dezolátech, bylo mi vše jasné. Považujete se zkrátka jen na základě svého politického pstoje za jednoho z těch "lepších lidí" s tou lepší morálkou.

7 2
možnosti

Inu, demokraté v akci. Už se nedivím. Zatím to ale jsou jen takové první demokratické vlastovky. Přituhne.

7 2
možnosti
Foto

Byť s tím pánem vůbec nesouhlasím a považuji to za nesmysl, máte naprostou pravdu.

3 0
možnosti

Vůbec si nejsem jistý, zda by relevantní argumenty v konkrétním případ co platné. Takto se jen autor vyjádřil způsobem srozumitelným i adresátovi.

1 0
možnosti

Ta statečná žena při útoku na petičníka udělala zásadní chybu, nevzala si na ramena malé dítě. To je totiž vyzkoušený, to funguje. Jen je dobrý při tak kontaktní pavlačový argumentaci nezapomenout na ústní hygienu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik