Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

No tak zatím jsme byli svědky pouze vylívání "kýblů hnoje" z úst "takydemokratů". Teď tedy došlo k jejich materializaci.

Docela by mne zajímalo, jaký poprask by se spustil, kdyby nějaký bezmozek (nebo spíše hnojomozek) použil podobnou "argumentaci" třeba pro vyjádření nesouhlasu s požadavky LQBT aktivistů a polil jim jejich duhovou vlajku. To by se spustil povyk, to by se politici předháněli v tom, kdo by to razantněji odsoudil, to bylo iniciativ za zpřísnění zákonů ve jménu "boje proti nenávisti"...

24 0
možnosti
LP

Už byste mohl vědět, že v diskuzi s názorovým oponentem nejsou argumenty třeba. Hlavní je zastávat správný názor. Tento správný názor vás pak opravňuje i k tomu, abyste se rozhodl, koho blahosklonně obdaříte vaší osvíceným názorem, a koho budete ignorovat, protože vám nesahá ani po kotníky. A nejedná se o žádnou povýšenost, protože morální velikán přeci nebude diskutovat s kdejakým sprostým hmyzem.

5 1
možnosti
AM

A45d19a27m 21M46a44l94ý

16. 8. 2023 15:46

Svůj k svému!

4 6
možnosti
LB

Tak za prvé: S tímto pánem toho mám společného dost málo.

Za druhé: Vůbec jste nepochopil sdělení mého článku: Vůbec nejde o to, kolik toho máme názorově společného. Ale nikdo by se neměl uchylovat k agresi.

10 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 29,94
  • Průměrná čtenost 2695x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik