Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Odtud to vypadá, jako byste měl z toho spolku strach. Proč, to je záhada. Prostě mají nějaké názory a svobodně je vyjádří. Podporuje je nezanedbatelné množství občanů, což jim dává legitimitu projevu, ale není nutné se obávat, nikdo nezakáže Babišovi jízdy obytňákem po vesnicích i když vlastně nechtěl být politikem, ministrem, ani premiérem, už vůbec nechce být prezidentem, rodina si to prý nepřeje, ale když národ zavolá..., a on zavolá, to si pište.;-)

0 1
možnosti
LB

Já z toho spolku nemám strach, já z něho mám prču, to je snad z článku jasné. Jinak díky za názor, samozřejmě, je legitimního projevit i veřejně a společně, na to mají milionové Chvilky svaté právo.

2 0
možnosti
MK

Michprd se ozval? Spolek hejkajících , prý neplacených aktivistů s tím jediným správným názorem? ;-D;-D

Tak to jsem v klidu.

2 0
možnosti
PB

..... bych to možná neviděl tak tragicky!,- perioda sa dá v moderní době velice jednoduše vyřešit, (vytěsnit, oddálit, neřkuli definitivně zlikvidovat!),- ...... to sa "TO" ráno jednoduše probudí a cítí sa jako chlap (kočička, pejsek, květinka, klokan, etc),- ........ nóóó, a je po problému, žejo?! - jak prostéVEU!

1 0
možnosti
Foto

J15o74s86e88f 87B24á23r94t89a

17. 8. 2022 17:55

Milion chvilek by měl uspořádat nějakou demonstraci, ať víme, že Česká televize ještě funguje. Včera byla protivládní demonstrace na Staromáku a televize měly asi prázdniny.

10 0
možnosti
Foto

A nemohl jste tam fotit aspoň Vy, když jste to zorganizoval. ;-D

0 7
možnosti
RJ

:-) Schytáte to ale až si vlastně místní liberálové ujasní za co...R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik