Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další génius, který nechápe, že tyto stránky jsou soukromým majetkem a majitel si s nimi může dělat co chce.

U těchto lidí to začíná tím, že majiteli nadávají za to, jak se svým majetkem nakládá a následně by chtěli zase znárodňovat.

A jejich kolegové už tu vyhrožují, že na každého jednou dojde a přidávají odkazy na Německo a válku.

Prostě rudá svoloč.

3 10
možnosti
LB

Viz moje odpověď panu Peškovi.

A co se týče toho znárodňování, stejně jako představ, že snad chci prodat naši zemi za pakatel Rusku, tak to jsou klasické paranoidní představy těch, kteří se se bojí férově diskutovat, jednak protože to neumí a jednak, protože jejich představa diskuze je zadupat názorového oponenta svými agresivními výpady.

7 0
možnosti
JT

Odejití Větvy je citelný zásah do této kulhající blogové platformy. Teď bude blog kulhat na obě nohy a ztratí další čtenáře. A možná i některé přispěvatele. Kdysi jsem začínal číst blogy na Aktualne.cz, když tam před pár lety provedli čistku mých oblíbených autorů, už tam jako čtenář nechodím. Pak jsem začal číst tady a následně psát. Přestalo mě to bavit, že jsem se rozhodl skončit, pak jsem si to sám pro sebe vyřešil a vrátil se.

Touto cestou děkuji Ládikovi Větvičkovi, bylo mi ctí číst jeho texty a Lukáši Burgetovi za napsání "nekrologu", nemusím ho psát já. Seznam nepohodlných se zase o něco rozrostl.

13 0
možnosti
LB

Pane Tichý, s blogem aktuálně mám podobnou zkušenost a z vývoje na blogu Idnes mám podobný pocit, jako vy. Mlčet by však bylo chybou!

10 0
možnosti
Foto

Odvážný pane Lukáši Burgete, děkuji Vám srdečně ❤️👍.

10 0
možnosti
VS

V čem konkrétně spočívá odvaha pana Burgeta?

6 5
možnosti
TP

Jen skromný dotaz. Jak si tu svobodu představujete? Jsou dvě strany. Jedna, která poskytuje prostor a technické prostředky a druhá píše. Poskytovatel prostoru nemá nárok rozhodnout, co chce a co už ne?

2 0
možnosti
LB

Vše podstatné je shrnuto v odkazu níže a platí to i pro další komunikační platformy, jako jsou třeba média včetně Idnes.

https://www.sosp.cz/petice/

1 0
možnosti
KT

Aktivističtí práskači zaúřadovali, strážci toho jedině správného názoru zasáhli. Pokračovatelé Koniášů, Moravců či Kojzarů všech zemí spojte se! Kdo nevyje s námi, vyje proti nám! S americkým svazem ne věčné časy a nikdy jinak!

Tak to je ta nová, liberální demokracie v plné kráse. Díky za ten blog, pane kolego.

Jste dalsi na rade, pane Burgete, ale diky Vam! Nesmime se s tim smirit. Doufam, ze ta banda diletantu si uz brzy sbali svou bangaz a vysmahne, kam patri. Bojujte dal, drzim palce!

Pane Trčálku, snažíte se marně. Pochopte, po všech těch pozérských jízlivostech, které jste za svoji kariéru na blogu napovídal, po všech těch přihlouplých povídačkách na téma blogů ostatních blogerů, protože vlastní téma evidentně nacházíte těžko či spíše vůbec, po tom všem se nemůžete snažit mluvit vážně. Ta maska jízlivého pozéra je už vaší trvalou součástí. Takže se nesnažte mě nějak charakterizovat či z něčeho obviňovat. Ze své role nedokážete vystoupit a normální diskuzi jste buď nikdy neovládal, nebo dávno zapomněl. Půjdete až do smrti životem jako ten nepovedený klaun. Je mi vás líto, ale můžete si za to sám.

5 3
možnosti
LB

Pane Trčálku, smutnější, než ta vaše nepovedená satira a trapná ironie je snad pouze ten fakt, že jste se jimi sám zahnal do úzkých. Zkrátka nevíte, co napsat a tak kolem sebe vrháte to jediné co umíte: Tu jízlivost a snahu o ironii.

16 2
možnosti
DT

Přesně tak, tyhle putinovské móresy, že se "dobré myšlení" odměňuje a "špatné myšlení" se trestá, bychom jim tu neměli tolerovat.

I taková "slečna Veronika", která má zjevně problém s panem Větvičkou, má přeci někde šéfa, kterému se musí zodpovídat za to, že podřízla jedinou nohu, na které místní blogy stojí.

8 0
možnosti
LB

Paní Tenzler, chápu a rozumím, ale myslím si, že je třeba rozlišit zájem komerční a zájem ideologický. Stále častěji se stává, že ten druhý i u komerčních subjektů převáží. On ten ideologický se totiž stále častěji překrývá s mocenským. Nemyslel jsem si, že se toho dožiju.

3 0
možnosti
LB

Není zač a zdravím Vás!

2 0
možnosti
JJ

Aktivističtí práskači zaúřadovali, strážci toho jedině správného názoru zasáhli. Pokračovatelé Koniášů, Moravců či Kojzarů všech zemí spojte se! Kdo nevyje s námi, vyje proti nám! S americkým svazem ne věčné časy a nikdy jinak!

Tak to je ta nová, liberální demokracie v plné kráse. Díky za ten blog, pane kolego.

10 4
možnosti
LB

Není zač a svobodu slova hajme organizovaně a kultivovaně! Nejsme jako oni.

3 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 29,71
  • Průměrná čtenost 2695x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik