Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67i33r98i 22T24i89c47h48y

25. 11. 2021 18:16

Lziva propaganda radikalni levice zapadu v bolsevicko-nacistickem stylu je velmi uspesna. Uspela jiz v USA, vetsina liberalu je ji ovlivnena nejen na zapade, ale i u nas. Zatim vzdorujeme, obavam se, jak dlouho.

1 0
možnosti

J95o95s92e10f 88U94l62m55a67n

25. 11. 2021 15:47

To je jedním z mnoha důvodů, proč doslova nenávidím ideologie. Jakmile má člověk ideologii, jde rozum stranou. Už ho nezajímá pravda, ale zajímá ho, zda jsou zjištěné skutečnosti v souladu či rozporu s jeho ideologií...Pokud pseudohumanista vyzývá k "důkladnému prošetření" případu, nevyzývá k tomu, aby byla zjištěna fakta, vyzývá k tomu, aby bylo dosaženo závěrů, které jsou v souladu s jeho ideologií. Pokud je tedy zjištěno, že policisté za smrt Stanislava Tomáše nemohou, je to irelevantní. A nejen to, pokud odborníci dokážou, že takovýmto chvatem není možné člověka udusit, je to rovněž irelevantní. Pseudohumanisté chtějí vidět "krev". Někdo prostě musí být potrestán, lhostejno, zda je vinen. Osobně bych považovat zákrok za přiměřený i v případě, že by se prokázalo, že policisté podíl na smrti Stanislava Tomáše měli. Prostě jen zpacifikovali feťáka, který ztratil kontrolu nad svým chováním. Jak jinak to asi měli udělat? Jediné, co bych zpochybnil je, že zemžel až v sanitce. Řekl bych, že zemřel přímo na místě.

0 0
možnosti

Ano, my, co sváma souhlasíme, jsme najivní. Ti, co stojí v předklonu před Bruselí jsou, na ban pro mne.

3 0
možnosti

Děkuji Vám, pane Burgete, za tento článek R^

15 0
možnosti
Foto

Vciťte se do niter europoslanců. Roky se v Bruselu nudou dloubou v nose a proto rádi využijí jakoukoliv lacinou přihrávku, na kterou mentálně stačí, ke svému zviditelnění.

12 0
možnosti

Je názorně vidět, co v tom Bruseli sedí za pakáž. Odtrženi od reality, pravda je nezajímá. A k tomu paraziti z neZiskovek, u nás Romea, ale ono se jich v tom rochnilo více. To jsou ty správné, západní hodnoty, co nám tady scházejí.

19 1
možnosti

..... mě teda vosobně stačilo, že to za ty "protěžovaný organizace a servery" zvládl na "jedničku" celej národ, když z mediálního prostoru, svým jasným a nekompromisním postojem, vytlačil ty scestný žvásty a lži aktivistů z EU i těch pár domácích! Vodkopali sa na domácí scéně aj v Bruselu,- ale za ty leta snad už víme, s kem máme tu čest! ....... porád jedni a ti samí,- netáhlaVEU!

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS