Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Máte to úplně špatně. Takhle vypadá google překlad z wiki hesla o tom OSN regulačním dokumentu:

-

V návrhu dohody je uvedeno 23 cílů a závazků. Mezi ně patří shromažďování a používání přesných a anonymizovaných údajů k vývoji migrační politiky založené na důkazech, zajištění toho, aby všichni migranti měli doklad totožnosti, ***zvýšení dostupnosti a flexibility pro pravidelnou migraci***, podpora spolupráce při sledování chybějících migrantů a ---záchrana životů---, zajištění přístupu migrantů k základním službám a učinit opatření jak pro úplné začlenění migrantů, tak pro sociální soudržnost. (*** a --- jsem přidal)

-

To je rána pro příznivce migrace, co? Z toho se jen tak nevzpamatujou ;-D

-

https://en.wikipedia.org/wiki/Global_Compact_for_Migration#Substance_of_the_agreement

0 3
možnosti
LB

https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/BRIE/2017/614638/EPRS_BRI(2017)614638_EN.pdf

Toto je plné znění Globálního paktu o migraci, ne o výtah z odkazu na Wikipedii. Sám odkazy na Wikipedii ve zdrojích ke svým blogovým příspěvkům často uvádím, avšak snažím se k zvláště konkrétním tématům uvádět zdroje nikoli povšechné, nýbrž co nejbližší uvedené věci.

Co se týče plného znění Globálního paktu o migraci: Jedná se o dokument, se kterým je nadále politicky, a tedy i ideologicky pracováno - viz text mého blogového příspěvku. Je to způsob, kterým se relativní a neurčitá deklarace stává konkrétním politickým programem.

Dalším vodítkem k tvrzením v mém blogovém příspěvku je politika, kterou jsou z hlediska příslušnosti k uvedené frakci v Evropském parlamentu vázáni také čeští "Piráti".

Nyní tedy budu citovat konkrétní ideologické cíle oné frakce Evropského parlamentu:

We have seen the European Union becoming a fortress, increasingly closed to any migrant, regardless of whether they are eligible or not for refugee or another protection status. We have seen global multilateralism recede in favour of the “might is right” approach. We have seen global corporate power exert an ever greater pressure on how our societies are governed.

Zdroj: https://www.greens-efa.eu/en/what-we-stand-for/our-vision

Odtud je tedy zřejmé, že čeští Piráti se jakožto součást oné frakce hlásí právě k této politice.

13 0
možnosti
KL

Však on pan Bartoš po volbách prozře opět, odvolá, co odvolal a slíbí, co slíbil...

48 1
možnosti
MB

Malá poznámka. Pokud volby vyhraje.

0 0
možnosti
ZH

Mám takový dojem, že situace ve Francii nabírá už takových obrátek, že každý, kdo má aspoň trochu pudu sebezáchovy a nemá v hlavě úplně vymeteno, snad ještě v průběhu letošního roku přehodnotí své postoje k muslimské imigraci. Kdo to nestihne, pak je jasný.

37 0
možnosti
VV

Uz jsem cet, ze chteji emigrovat do Ceska. Zatim ovsem maji problem s Coronou.

Ale az to polevi, kam date proboha 67 milionu Francouzu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,60
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik