Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Ptám se všech pánů kritiků pana Bartoše - proč by politik nemohl po létech sledování dalšího vývoje dojít ke změně názorů? Proč by se nemohl poučit? Například já - poprvé jsem za prezidenta volil pana Zemana (protože jsem nechtěl na Hradě knížete vedeného panem Kalouskem) a po dvou či třech měsících jeho úřadování bych si nejraději nafackoval. A vůbec se za změnu názoru nestydím....

2 24
možnosti
Foto

Protože k nim došel zrovna před volbami a teď potřebuje ještě nějaké to procentíčko navíc, aby byla ta premiérská sesle. Své přívržence už přesvědčovat nemusí, tak potřebuje něčím nalakovat ty ostatní.

39 0
možnosti
LH

Nezbytnou a také základní podmínkou politika je jeho schopnost lhát, zvlášť když plní cizí zadání. Bartoš je připravován dlouhodobě a jakkoli bude mít problémy s vysvětlováním své minulosti (jen zdánlivě odlišné od budoucího), kariéru mu budou média žehlit pro potřeby cílů pro nás málo příznivých.

28 1
možnosti
ZS

že je Bartoš (a Piráti obecně) prolhanej a prospěchářskej, to musí vidět každej, komu zbylo aspoň trošku rozumu v týhle pomatený době

34 1
možnosti

Krásně sektářské myšlení. Jen my máme rozum, zbytek ne

3 0
možnosti
JS

Problém je rozpor mezi tím co říká nyní před volbami a co jeho strana, kde je předsedou dělá celou dobu v EP. Takže mu to opravdu může věřit jen člověk bláhový nebo zcela neinformovaný. Zarážející je, že v průzkumech je takových obrovské množství, což mne naplňuje opět obavami o osud naší země.

40 0
možnosti

Když si spousta lidí myslí něco jiného než já, zamyslím se, zda nemají pravdu. Nemusí, ale mohou.

Tohle ale Vy neuděláte

2 4
možnosti
LK

L82e47o 37K81R72Á53T53K52Ý

15. 5. 2021 12:07

On prozřel? Chacha....jen na dobu určitou skryl svoje pravé názory. A v tom je to nebezpečí Pirátů. Bartoš se už naučil, jak pracovat s mainstreamem, hlavně aby volič slyšel, co chce (ne co má popravdě) slyšet. V tom okamžiku mi není jasné, co tedy prosazují Piráti v Europarlamentu. Bartoš si buduje gloriolu západního demokrata, ale aby to tu nedopadlo po vzoru Francie - Macron se také "vyprofiloval" a dnes tam má pomalu revoluci (a to ještě mohu vzpomenout "žluté vesty"). A do premiéra Kurze má sakra daleko...to je trochu jiný level.

57 0
možnosti
KJ

K10a25r65e42l 54J56a17n77d28a

15. 5. 2021 11:19

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.

18 1
možnosti
ZJ

Bohužel, jemu bylo o 9 roku víc.

2 0
možnosti

Zemana citujete správně. Používáte stejnou taktiku. Chytit se nějakého starého výroku, interpretovat ho po svém či ho překroutit a pak s ním protivníka mlátit do hlavy. Přesně na této taktice o sudeťácích Zeman vyhrál svou první volbu.

Bartoš mi nějak sympatický není, ale když vidím, jaká taktika a argumenty se proti němu používají, je mi blivno.

7 37
možnosti
AK

Tak že souhlasíte z jejich programem zdražování pomoci daní a přijímání migrantů a bonzování do EU a EK?!?8-o;-(Rv

24 1
možnosti
JH

To taktické odvolávání několik let starých, dnes už se nehodících výroků Ivana Bartoše naprosto chápu, vždyť mu tenkrát prý bylo jen 29 let:-)

A také mám pro něj pochopení. Vyfasovat v těch okupačních letech jméno Ivan, se na něm určitě muselo podepsat.:-)

11 6
možnosti
VV

A co Josef pane Havranku.

Lezel jsem jednou na pokoji v nemocnici s jednim sudetakem z Karlovych Varu a tak jsme si povidali o te dobe.

vypravel o rodine a starsim brachovi, ktery tenkrat jako vsichni prvorozeni dostal jmeno Adolf. ;-D

0 6
možnosti
PK

Změna je život a názory se mění právě díky dalším znalostem a zkušenostem, takže zcela běžná věc a nikomu to nelze vyčítat. Někdo ovšem oceňuje zásadovost a stálost myšlení a následně vyjadřování a konání.

Pana Bartoše považuji za sympatického, mladého muže se slušným slovníkem pro veřejnost.

Co se však týče zmiňované změny názorů na migraci, tomu příliš nevěřím, jednak členství v Antifě vyzbroji jistým druhem myšlení a to nelze zcela a okamžitě opustit. Ikdyž se verbálně distancuje například od řádění Antify ve státech.

No a potom, pirátské strany jsou zastřešeny jejich vrcholným vedením v Evropě a stačí se podívat, kdo tomuto orgánu šéfuje a s jakými názory disponuje, tomu nelze příliš odporovat, takže spíše úlitba a zklidnění voličů před nadcházejícím bojem o moc .....

24 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,56
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik