Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

poměrně vtipné, dobrý tip na výlet. díky za informaci, karma

3 1
možnosti
LB

Díky a Jeseníky i konkrétně toto místo jistě za výlet stojí.

0 0
možnosti
JS

Vážím si výrobce té lavičky, protože nezneužívá ničí jméno ke svému obohacení.

5 0
možnosti
Foto

Dokonce ani pod památnou lípou, pod níž kdysi spočinul Jan Žižka, se lavička Václava Havla nenachází. Viz Haškovu povídku Zrádce národa v Chotěboři.

Na ten (půl)bochník chleba, co stále třímáte v ruce, by se mohl též dát nápis Toto není chléb Václava Havla.

Dokonce by si pan autor mohl nalepit na čelo cedulku: Tento bloger není Václav Havel. A byla by to pravda pravdoucí, nejhlubší a nevyvratitelná. ;-D;-D;-D

5 5
možnosti
LB

Pane Dvořáku, občas není od věci přečíst si kromě nadpisu i obsah, poté se častěji dostaví pochopení textu, než pouze z onoho nadpisu.

12 0
možnosti
Foto

..."toto je myslivecký posed, který, kdyby byl býval tudy šel kdysi Jára Cimrman cestou do Vídně, nemohl se tu nezastavit a na něj nevylézt".

...najdete u hradu Landštejn.

Společným rysem některých notně politicky poučených, skutečně poučených, je jejich zcela absolutní Nesmysl pro humor...zato však vidění nepřátel za každou jedlí - zde doslova:))

... a bohužel kalibrace výše zmíněného je potvrzena tristní nezvládnotou zkouškou - jak právě příroda může osvítit v rozumu a hodnotách a hlavně v nadvěcnosti. NIC... coca-cola:)))

6 1
možnosti
LB

Ale no tak, paní Kielbergerová, kde já v blogu píšu něco o nějakém nepřátelství?

Jen mě poněkud rozladilo, že i politika je mi připomínána na procházce v přírodě a sám uznávám, že jí nechávám své vlastní myšlení ovlivňovat až příliš. Stejně tak jsem autorovi oné lavičky vyjádřil uznání, že ji tu pro kolemjdoucí vytvořil.

Vaše srovnání s Cimrmanem jest poněkud mimo mísu, neboť Cimrman je mýtická postava ryze z humorných důvodů vytvořená, není-liž pravda?

Co se týče onoho nápoje, netušil jsem, že lidem obdařeným takovým smyslem pro humor, jako je Vaše ctěná osoba, bude ona láhev na fotografii vadit. Snad byste mi mohla napsat seznam věcí, které Vaší humorné osobnosti na fotografiích vadí, abych se příště podobných nepřístojností na svých fotkách vystříhal a Vaši duševní rovnováhu jimi nenarušoval.

A vůbec, což kdybyste se šla také projít někam do přírody?

4 1
možnosti
JH

Ano, tak děsivě předraženou lavičku by si tam nemohli dovolit:-)

8 2
možnosti
PV

P87a49v39e59l 67V12é81b69r

30. 5. 2020 11:25

Kromě toho chtěli, aby si lidi mohli sednout.

5 1
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik