Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od vás jako obvykle plno nesmyslů

1/ začnu od konce-ne Ústavní soud nerozhoduje a nesmí rozhodovat dle nějaké vůle lidu, ale jenom a pouze dle ÚSTAVY a dalších platných zákonů. Dle názoru rozhoduje "soudce lynčů a ten u je dávno překonaný.

2/ K tomu pohlaví. Když se nějaký člověk , biologicky muž cítí být ženou a chodí oblečen jako žena, maluje se jako žena proč by v občance nemohl mít napsáno žena, Ono to není proto aby si někdo měnil pohlaví jak ho napadne, ale prostě proto, že před operací na změnu pohlaví je celkem dlouhé přechodné období kdy dotyčná osoba požívá hormony a realná změna vizáže, hlasu atd proběhne před chirurgickou změnou, Na jednu stranu vám tato prkotina,kteá nikomu neubližuje vadí, ale když rasisti, fašounci či obecně další Vaši soukmenovci dehonestují jiné což dotyčným rozhodne ubližuje tak se tu vypisujete o svobodě projevupřitom to čím se kdo cítí je zase jen o svobodě projevu.

3/ Ruská federace porušila mezinárodní zákony a byly na ni uvaleny sankce. Pokud nějaký hotelier ty sankce rozšíří na ubytování ve svém hotelu není to proti ničemu, zejmena když těm co podepíší prohlášení, že jsou proti okupaci ubytování umožní. Tedy v tomto přípdě, se nejedná o diskriminaci

0 3
možnosti
LB

Vás fakta stejně nezajímají, tudíž jsou tyto vaše bláboly jako obvykle mimo. A stejně jako obvykle mě tady urážíte, a já vám stejně jako obvykle napíšu: Klidně si tady nadávkami kompenzujte svoje mindráky, já se nad duševní trosky vašeho typu dokážu povznést.

5 1
možnosti
PK

To je na odbornou diskus pro právníky.

Jen škoda, že rozhodnutí není na majiteli hotelu,restaurace atd. já osobně bych je respektoval, asi to ovšem v dnešní době a společnosti nelze...

2 0
možnosti
JB

J50a56n 12B32u37r57d94a

14. 2. 2020 17:09

Nic mne neděsí víc, než že by ÚS rozhodoval o rozsahu základních práv podle vůle české většiny. Díky bohu za ÚS a ESLP.

Za druhé jsou vtipné vaše konstrukce o tlaku lidskoprávních aktivistů, když - jak ovšem sám říkáte - to ÚS má udělat už proto, aby výklad LZPS sjednotil s výkladem EÚLP z pera ESLP.

Mimochodem, ESLP včera řekl, že okamžité navrácení migrantů, kteří přelezli hraniční plot, v průběhu kterého nemají tito migranti možnost toto navrácení jakkoliv napadnout, neporušuje Úmluvu, protože si to způsobili sami tím, že použili k překročení hranice místo k tomu neurčení. Můžete teď pro změnu napsat oslavný článek na nadnárodní soudní těleso?

1 6
možnosti

J55a15k19u24b 52Š36o81l54c

14. 2. 2020 16:39

Tři příspěvky, ani jeden k tématu, že by soutěž o nejpitomější příspěvek? Tak pak jsi titul zlatého blba odnáší pan Bárta, stříbrného blba pan Korn a na dadaistu pana Trčálka zbývá bronzový blb. Gratulujeme.

12 1
možnosti
KT

Dneska jen bronz...

Ale i tak je to vcelku úspěch na to, že je v mém příspěvku stejný výraz (Ústavní soud) jako v nadpisu

3 3
možnosti
Foto

"V rozporu s většinovou vůlí..."Vy máte nějaký průzkum,nebo už je to nějaká úchylka,že si Pitomiovci myslí,že mluví za celý národ...?;-)A jen tak pro doplnění,už jistě víte jak Landa utřel toho Vašeho vůdce...

5 11
možnosti
LB

Cituji doslova ze zdroje uvedeného v odkazu:

NSS argumentoval tím, že pohlaví je v běžném vnímání drtivé většiny lidí jako binární pojem. Tedy buď muž, nebo žena. V českém prostředí sice podle NSS roste tolerance k „anomáliím“, ale „za vhodné a dobré je drtivou většinou nynějších obyvatel České republiky považován soulad mezi tím, jak se pohlaví jedince jeví navenek s tím, k jakému pohlaví se dotyčný jedinec hlásí,“ napsali soudci v rozsudku.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/trans-lide-ustavni-soud-sterilizace-premena-pohlavi.A200213_142845_domaci_kuce

Odtud je tedy zřejmé, že:

A) Nejvyšší správní soud vychází ze stejného neopodstatněného přesvědčení, jaké připisujete "Pitomiovcům"

B) Je to prostě tak, jak tvrdí Nejvyšší správní soud i já. Nutno podotknout, že já jsem mluvil pouze o "většině", kdežto Nejvyšší správní soud o "drtivé většině".

Trapnosti Okamurova publikování jakéhosi Landova tvrzení s tímto opravdu nesouvisejí, souvisejí toliko s Vaší neschopností argumentace a věčným přednaštváním na lidi jiného názoru.

9 2
možnosti
KT

Ústavní soud taky zrušit!

Všechny soudce zavřít do ústavu!

5 2
možnosti
JK

J26i15r68k65a 72K96o23r17n

14. 2. 2020 15:23

Twl...tohle rozmotá jen Omakura;-D;-D

3 7
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik