Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Nemůžu si pomoct, mě to kašpárkovský divadýlko občas pobaví. ;-)

1 0
možnosti
PB

...... pcheee,- mě už jich oslnilo !,- takovej Bursík s Kateřinou, Dienstbier ml., Stropnickej ml., Šabatová atd.atd. ..... enem do tech sluncí nesmíme čumět přímo, bysme z tej záře mohli taky voslepnout, žejo;-D?!

8 0
možnosti
TT

To je pěkný, ale protesty proti poctivému a pracovitému podnikateli Harrymu B. nevychází z neomarxistických idejí. Minář s Milionem chvilek má cosi jako úspěch proto, že poctivého a pracovitého podnikatele Harryho B. považuje drtivá většina obyvatel ČR za výlupek kmotrovství (řekněme to tak, abychom nebyli trestáni). To, že je každý pátý volič členem sekty Svědci Harryho B., stačí kvůli pravidlům kašpárkovského divadýlka Demokracie s hlavním programem Volby k tomu, aby měl poctivý a pracovitý podnikatel Harry B. svoji pozici šéfa státu, který řídí jako firmu (svou), jistou.

1 0
možnosti

Minář stranu ani hnutí nezaloží. To by musel transparentně zveřejnit i dárce z účtu č.2, který tak zarputile tajil, než se přiznal, že z něj Milion chvíle k platí jeho mzdu a také plat dalších deseti a dále náklady na web, Facebook a reklamu. Z transparentního účtu se totiž platí jen demonstrace.

A všem kritikům, kteří se zde sesypou. Čerpal jsem z webu Milionu chvilek. A dále z různých rozhovorů Mináře, kde i uvádí, že zdroje tohoto účtu zveřejňovat nehodlá. Třeba proto, že jim někteří dodavatelé reklam "dělají" speciální ceny. Hmmm, copak mi to připomíná. Ze by čapák a reklamu? Snad si to přečte i nějaký státní zástupce.

Hezkou neděli.

8 0
možnosti
Foto

Ale no tak třeba on pan Babiš taky nepracuje zadarmo, že ano..... Myslím že náš problém jako národa je, že bychom chtěli mít v čele svaté muže (ženy), a my sami bychom se nemuseli politikou "pošpinit" a mohli si při zachování klidu na práci prožít své spokojené životy. Následkem úporné snahy uvést svatost v realitu nám vládne pověšinou morální odpad (jistě, opět věc názoru, mezi Heydrichem a Gottwaldem jsou jistě rozdíly). Samozřejmě ale, jako národ při této strategii politikou jistě ušpiněni nejsme......

1 0
možnosti
Foto

Pane Burgete četl jsem komentáře a dost Vám tu nadávají. Ale tohle je myslím jeden z Vašich lepších článků. Navíc na věc nahlížíte s poměrně velkou mírou objektivity. Jen tak dál.

5 0
možnosti
Foto

Dobře uchopené téma, karma. - - - - Jinak sám jsem zvědav, za jak dlouho to protestující přestane bavit.

2 0
možnosti
LB

Asi na Západě uvažují jinak...

Všímají si např. faktu, že když v téměř 70 milionové Francii žluté vesty dostaly do ulic 200 tisíc demonstrantů, je z toho globální událost, kterou se zabývají světová média. Takže když v desetimilionové zemi na výzvu Mikuláše Mináře zareaguje více než čtvrt milionu lidí, západní svět usoudil, že na tom klukovi asi něco přece jen bude.

Konec konců, vždyť si to může každý vyzkoušet, aby poznal, co to obnáší.

6 4
možnosti
RR

Snad si na západě všimli taky faktu, že AB neklesly preference jeho strany, spíš naopak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik