Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Top je tak, když práce jsou psány k získání titulu, nikoliv k získání nových poznatků. Ale co se týče tzv. teoretické části, tak bych chtěl vidět nějakou práci nějakého studenta, která je na tom jinak než ta Ondráčkova.

5 3
možnosti
Foto

Např. zrovna Vaše. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jasně je to tak. Autor je asi mladší ročník.... kompiluje internet místo aby si to sám pamatoval. Navíc všechny ty tituly jsou šaškárna od začátku do konce.

0 3
možnosti
LB

Poněkud se mýlíte, většinu těch kauz si - vzhledem ke svému už nepříliš mladému ročníku - pamatuji a ten internet využívám k připomnění si zmíněného. Nevím, jak jste myslel poznámku, že "všechny ti tituly jsou šaškárna od začátku do konce". Pokud byla myšlena tak, že tituly jsou k ničemu, tak s tím nesouhlasím. Souhlasil bych však s tím, že titul samotný nevypovídá příliš mnoho o vzdělání a schopnostech jeho majitele.

Ať tak nebo onak, děkuji Vám za zastavení u mého povídání.

9 0
možnosti
PM

P13e47t53r 89M83i45n26k68a

8. 11. 2019 23:07

Tu dlouhou řadu lžiakademiků zahájil Jan Kalvoda nikoliv Vladimír dlouhý.

4 0
možnosti
LB

Máte pravdu a děkuji za opravu. Opravdu je to tak, jen se mi spletly při psaní blogu zdroje. Ještě jednou díky, opravil jsem to.

3 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik