Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... nóóó, ajeto!,- žádná senzace sa nekoná, generální ředitel "Ústavu", slovutný žurnalista Neumann, sa vodkopal na ultimum a pár pobóchanců tady licituje vo tem, jak jeden Soroš nezávislosti "Ústavu" nemože ublížit ;-D(?!),- šak opak je pravdou!,-...... o jakým "Ústavu NEZÁVISLÝ žurnalistiky" sa tady chcete vůůůbec bavit (?), když profíkovi, kór na tak vysoký úrovni, mosí vodný-stočný, vodpady a elektriku na chajdě cálovat Soroš a xxxx dalších sponzorů a dárců ? Si na sebe sám, svou namáhavou prací a dřinou, v rámci obrany demokracie, nedokáže vydělat,- nebo jako cóóó;-D?!?

1 0
možnosti
OB

Pan Veselý reportérku ČT argumentačně zadupal do země, reportáží o (ne)existujícím ústavu NŽ totálně zesměšnil celý newsroom, a jediné na co se tady kritici zmůžou, jsou urážky na jeho osobu, ubohé. Už vidím, jak by tady stejní lidé psali oslavné ódy na pana Veselého, kdyby pracoval pro ty "správné demokraty" :-P

18 5
možnosti
LV

Promiňte, pane Burgete, ale Vaše otázky jsou - vedle toho, že je pokládám za dost naivní - i úplně bezpředmětné. Odpovědi jste si mohl dohledat na http://www.justice.cz, ostatně už včera jsem je uvedl v jednom ze svých diskuzních příspěvků pod Váš včerejší článek. LXV nemá skutečně jediný důvod říkat Vám cokoliv jiného, než co je dohledatelné ve veřejně přístupných zdrojích. Za naivní je pokládám proto, že smyslem je vytvořit dojem, představu, o tom, jak se věci mají, nikoliv informovat o skutečném stavu. Viz kauza Čapí hnízdo, odklon milionů z účtu rozvádějícího se jednoho z poslanců za ODS, jehož jméno už jsem zapomněl, nebo třeba přepisování majetku na příbuzné pro případnou ochranu před exekucí či dotěrnými novinář.

Teprve čas ukáže, jak to doopravdy je. Buď se LXV sám odkope, nebo na něj někdo něco vyšťourá. Tak to chodí.

4 2
možnosti
LB

Panu Veselému jsem položil právě ty otázky, které si pokládali diskutující a kritici Veselého v komentářích pod mým blogem, takže tolikk té naivitě. Pan Veselý obratem odpověděl, dal mi svolení k publikaci těchto odpovědí a já jsem odpovědi publikoval.

V komentářích pod můj včerejší příspěvek jste uvedl především svoje spekulace na základě z kontextu vytržených informací - možná opravdu z webu justice.cz, nekontroloval jsem to.

Je evidentní, že lidi vašeho typu neuspokojí žádná odpověď a pochopitelně žádné "nenaivní" otázky ani nemají, jejich otázky obsahují rovnou odsudek, jak jste ostatně ukázal prakticky ve všech vašich vyjádřeních pod mým včerejším i dnešním blogem.

Mějte si názor, jaký chcete a pište svoje názory klidně i do komentářů pod mým blogem. Pokud se nesnížíte k urážkám jako pan Zabilanský, budu Váš přístup brát jako věcný a s respektem.

4 1
možnosti
PS

Super je diskuse pod vašimi blogy. Takzvané demokraty jenž hájí ČT vůbec nevzrušuje že se ČT zaštiťuje poloexistujícím ústavem který mimo jiných sponzoruje Soros. Prostě a jednoduše se snaží odvést pozornost jinam. A když se nedaří vytáhnou urážky a nálepky. Ani na chvilku je je nenapadne že je v ČT něco špatně. Každý kdo viděl studio Hillary Vs Trump a má IQ jenž mu dovolí použít příbor si obrázek udělal dávno. A nemusel k tomu mít i názor člena rady jenž na tvrdo polopaticky a pro ty hloupější jasně a zřetelně řekl toto:

Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie"

Michal Jankovec, člen rady ČT

18 6
možnosti
VV

;-DSoros nesmí chybět, zapomněl jste na havlisty a sluníčkáře;-D

5 5
možnosti
JH

Jako když hrách na stěnu házíš!!

Hlupákům a fanatikům fakta nic neříkají,ti raději mávají svým praporem:-)

8 3
možnosti
JJ

Tak proč to děláš, Josífku?8-o

3 2
možnosti
AM

A29d86a76m 67M72a47l17ý

16. 10. 2019 8:21

Firma má sídlo na stejné adrese, kde má pan Veselý bydliště ;-)

3 0
možnosti
JH

Protože to před léty bývala jeho firma, založil ji. Co je na tom divného,detektive?

3 1
možnosti
OZ

Veselý? Ta hlásná trubka Zemanovo-Burešovi klaky? Fakt nemusím, to jak se ta koule sádla chovala k té mladé reportérce ČT, bylo hodně odpuzujícíRv

8 17
možnosti
LB

"Hlásná trubka Zemanovo-Burešovi klaky"? "Koule sádla?" Tak to je slušnost přímo vrcholná, nechtěl byste tedy se svojí do nebes vysokou morálkou poradit panu Veselému, jak se má chovat k ostatním, aby to nebylo "hodně odpuzující"?

Ale dost ironie: Svým vyjadřováním jste jasně ukázal, co jste zač.

18 6
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik