Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doplnil bych ještě jednu věc. Lidé s vyšším vzdělání mají většinou nejmenší problém s imigrací a hlavně s imigrací u islámských zemích. Jsou velmi liberální a otevření, ale je zde jedno ale...

Tito lidé díky svému vzdělání nežijí v místech, kde žijí imigranti, tito lidé díky tomu kde žijí neznají problémy obyčejných lidí, kteří žijí v sousedství muslimů a poslední, tito lidé se díky svému vzdělání a kruzích kde se pohybují s muslimy téměř nepotkají.

Takže oni problémy opravdu nemají.

26 1
možnosti

A děkuji ti Radku Polický, že jsi mi to svým minusem potvrdil. Ty sice nejsi vzdělaný, nepohybuješ se v kruzích, kde muslima téměř nepotkají, ale žiješ v pomalu zapomenuté vesnici na Valašsku, nikdy jsi nikam nevycestoval a tak si žiješ ve svém vytvořeném vakuu. O to divnější však je, že ti chybí sociální cítění a empatie, které jsou u lidí na venkově větší než u lidí žijících ve městě a to díky tomu, že lidé na venkově se vzájemně znají.

17 0
možnosti

J95a87n 22H58a36r40v43a65n

27. 9. 2019 15:40

Pochopte ale, že bez toho mínusování by po něm neštěkl ani pes, ale takhle si připadá důležitější. Už jenom to, jak si upravil fotku na profil, to dokazuje ;-D

11 0
možnosti

Já ten rozpor mezi logickými postoji a dosaženým vzděláním vysvětluji jinak: Dnes na vysokoškolský titul hledí sociologové (bodejť by ne) pořád ještě jako na něco, co potvrzuje vysokou inteligenci a schopnosti nositele, tento postoj je ovšem už přežitý. Je to už pěkně dlouhá doba, kdy (zdaleka nejen v ČR) na takový titul dosáhne s prominutím i šimpanz. Samozřejmě jsou vysokoškolské obory takové a makové - nicméně bohužel i exaktní a klasické - tedy náročné - humanitní vědy lze dnes vystudovat se zlomkem nasazení než dříve.

Vidíme to ostatně i na společenském uznání: nikdo se už neptá, co člověk vystudoval, ale co člověk dělá.

4 0
možnosti

*se zlomkem nasazení oproti dřívějšku

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik