Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máme se příliš dobře, tak někteří nevědí, roupama co by.

0 0
možnosti

Milí přátelé,

děkuji Vám všem za pozastavení se a sdílení Vašich hezkých a mnohdy zajímavých okamžiků!

Váš

Lukáš

1 0
možnosti

Vzpoměl jsem si na film Vesničko má středisková , kde z Otíkovy chalupy chtěli udělat chalupu pro pražáka - no dnes si lidé koupí chalupu - plastové pláňky u plotu z Baumaxu, zadradu vybetovovat aby nemuseli sekat , bazén s vodotryskem atd atd

Lidé si prostě jen hrají na chalupáře - omlouvám se srdcařům které chalupu milují ;-)

3 0
možnosti
Foto

Když kohouti nesmí příliš kokrhat a poníci příliš páchnout, tak navrhuji, aby tchyně nesměly lidem příliš kecat do manželství. Překročení tohoto nařízení by se trestalo následovně:

1. překročení: Napomenutí.

2. překročení: Veškerý zákaz styku s dcerou a jejím manželem popřípadě se synem a jeho manželkou.

3. překročení: Zazdít zaživa.

3 0
možnosti

Kohout měl štěstí, na rozdíl od kohouta v naší ulici, který kokrhal o půl druhé v noci a skončil u soudu a nakonec v hrnci ... lehce hysterická sousedka nedala jinak.

1 0
možnosti

Copak slepice, ale vzpomínám si, jak naše kozliky, kteří se rozhodli,že budou koukat do kraje že štítu stodoly, zachranovali turisti. Volali hasiče. A než jsem vysvětlila, že to jsou kaspari, tak hasiči doma, turisti šťastní a já v nervu, protože mě šťouchalií do zadku a chtěli něco dobrého k tomu divadlu.

5 0
možnosti

Ten kohout byl fešák. Soudě podle hřebenu byl i výkonný.;-)

4 0
možnosti

No......každý myslí na něco jiného. Mě napadl kohout na víně. ;-D

1 0
možnosti

Na těchto dvou příkladech je vidět degenerace z blahobytu. K venkovu prostě patří kokrhání kohouta, vůně hospodářských zvířat a ano i vůně hnoje. Nejparadoxnější je, že většinou mezi tyto stěžovatele patří ti eko nadšenci, ale přitom není lepší maso než maso z doma chovaných zvířat. Není lepší sekačky na trávu než jsou koně, ovce. Kozy ne. ty jsou vybíravé.

To je prostě tak, když má někdo představu, že svět se mu musí přizpůsobit a žije v domnění, že potraviny se vyrábí někde v továrně.

21 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik