Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Když už jste mi dal mínus u příspěvku, kde píšu, že nemůžu splnit manželský slib, nechtěl byste mi vysvětlit proč? Jak můžu splnit manželský slib, když tu ženu nemiluju a nechci s ní být?

0 0
možnosti
IB

I80v63o 70B91o36u91š59e

8. 8. 2019 0:36

Zase - nic proti ...(cokoliv).. nemám, ale.....(vlastně mám).

1 0
možnosti
HV

Ale prdlajs... Četl jste článek?

4 0
možnosti
AR

R^ Napsal jste to dobře!!

9 0
možnosti
BG

LGBT menšině totiž v Česku nikdo nic nedělá a obecně proti homosexuálům a dalším „duhovým lidem“ nikdo normální nic nemá."

Takže hanlivé a posměšné komentáře v diskuzích jsou asi v pořádku, že? To je to Vaše "nikdo normální nic nemá" včetně Vás.

Pasáž o manželství je taky rozporuplná, zvlášť v případě člověka, který si toho výhradního a vzácného svazku cení tak, že ho za život uzavře i vícekrát. A už nikomu nevadí, že třeba počtvrté zase jiné ženě při obřadu slibuje věrnost až do smrti. Připadal bych si jako blázen, protože tohle je absolutní zneuctění manželského slibu.

Nebo je snad hodnotnější člověk Tomáš Řepka víc než já? Řepka, který se dvakrát oženil? Řepka, který je dvakrát rozvedený? Řepka, který má s každou ženou dítě? Řepka, který není schopný platit alimenty? A ten Řepka, který je nyní ve vězení? Když se psalo o jeho prohřešcích, nikdo nelitoval jeho děti, kdo je vlastně zplodil a kým jsou vychovávány. O tom nepadlo ani slov. Chudáci děti. Ale dva tátové, kteří se prezentují na YouTube jsou špatně. To samé Klaus mladší. Taky dvakrát rozvedený. Není mi prostě jasné, proč by někdo, kdo není schopen ukočírovat svůj život, měl kecat do života ostatním.

Zkrátka a dobře - až uvidím, že si heterosexuálové těch svých podle Vás výsad ve formě manželství a výchovy dětí váží, pak jim uvěřím, že to myslí vážně a záleží jim na tom.

To, že něco prosadila dřívější skupina, snad neplatí doživotně, ne? Tomu sám nevěříte. Když za Vás Babiš (nebo Váš jiný oblíbený politik) něco dojedná, je to konečné a už se to nikdy nesmí měnit?

Použiju Vaše slova: "Pokud mi ovšem bude kdokoli, kdo se bezdůvodně považuje za ublíženého, stále opakovat svoje frustrace a požadavky, tak se časem může stát, že proti němu opravdu něco mít začnu." Tedy pokud se budete pořád považovat za ublíženého a opakovat svoje požadavky, že manželství homosexuálové nesmí mít, může se stát, že proti Vám něco mít začnu.

0 13
možnosti
PM

Broníku jdi někam. Manželství si můžeš uzavřít za stejných podmínek jako všichni občané tohohle státu. Jestli chceš něco navíc máš asi zatím smůlu.

6 0
možnosti
Foto

Láska mezi stejným pohlavím není normální, příroda nic takového nezná. Ale společnost to toleruje. To je vše. Proto je nemyslitelné, aby jim bylo umožněno manželství. Z podstaty věci je to nesmysl.

19 2
možnosti
VV
SN

:-).......Napsáno výborně, tak to cítí všichni normální lidé! A " Ombudsmáňa" jak ji pojmenoval v minulosti jeden oblíbený bloger, tož ta to korýtko dostala z nějakého kamarádšoftu. Měla myslím omočeno v případu jakéhosi týraného dítěte, kdesi u Brna, kdy se jedna dospělá aktérka vydávala za dítě a bylo jí to uvěřeno. Později se na to přišlo. R^R^R^

17 0
možnosti
JK

Kuřimská kauza. Od té doby by měla chodit kanálama.

14 0
možnosti
Foto

I dění kolem LGBT patří do arzenálu výzbroje těch, co se pokoušejí zničit evropskou civilizaci.

15 0
možnosti
ND

Tak nějak i já mám podobný názor, ale úplně stejny na manželství

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,08
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik