Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musim vas trochu poopravit ci doplnit. Ona se nejmenuje Sorokinova, ale Sorokina. Narodila se pobliz Moskvy v obci Domodedovo (tusim, ze tam je jedno z moskevskych letist.) S otcem se jako sestnactileta vystehovali se do Nemecka, kde pak v Eschweiler vystudovala gymnazium a v roce 2011 tam maturovala. Neznala reci a pisma si zaslouzi jiste uctu. A jeste tehoz roku se prestehovala do Londyna a pozdeji jeste do Parize, nez si zmenila jmeno.

Myslim, ze podle toho musela byt neobycejne inteligentni.

0 0
možnosti

Prostě normální holka, pravda trochu světem protřelá. Když jí kamarád nabídne svezení autem, uvidí-li ji stát na ulici bez deštníku v prudkém lijáku, má ji snad dotyčný vystavit účet za benzín?

Anička evidentně brala ty drobné dárečky od svých nových kamarádů v jůesej jako stejné laskavosti, které nestojí za řeč. Fakt netuším, proč ji odsoudili!

0 0
možnosti

P17e89t16r 28B37u31r61i65a98n

10. 5. 2019 19:05

;-D Karma. Ale to s tou vodou se mýlíte, to se mohlo stát. Moje bejvalka, když jsem byl po montážích, pila z oranžového hrnku a narodil se nám pak zrzavý kluk. Takže vliv to má.

1 0
možnosti

Kdo říká, že se mýlím? V textu jednoznačně tvrdím, že lázně pomáhají, vůbec netuším, o čem mluvíte! :-).

Hrnek, ze kterého maminka požije životadárnou tekutinu, samozřejmě nemá žádný vliv. Hrdý tatínek chová své dítě a spokojená maminka patří na oba zrakem milujícím mnohem více, než milovala kterýkoli hrnek, ze kterého se kdy napila.

Ostatně, všechny hrnky kromě hrnku toho jediného správného tatínka dávno zahodila, takže co se jimi zabývat?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS