Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

a o cem by se ale pak psalo na blogy? dnes minimalne treti, nebo ctvrty blog na tema "kojeni v bance"

0 0
možnosti
LB

Víte, já tipuji, že zájem je dán tím, že je to takové ideální blogové téma: Velmi lidské, dotýkající se přímo či nepřímo každého, velmi obecné, zároveň kontroverzní a pro svoji intimní stránku i maličko provokativní.

4 0
možnosti
IK

Pokud v bance nebo jiné instituci požádáte o místo k nakojení dítěte, ochotně vám vyhoví (tedy vám osobně ne, ale mamince s kojencem jistě ano). Té ukřivěděné matce ale šlo o demonstraci toho, že ona může a všichni ať si ... trhnou. A konflit jí nejspíš přišel náramně vhod. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč vůbec potřebovala kojit na veřejnosti ausgerechnet více než roční dítě (které už konzumuje normální stravu a není závislé jen na mateřském mléce). Když už musela kojit, proč nepožádala personál o poskytnutí klidného místa a nebo si alespoň nezakryla obnažené prso šátkem nebo plenou?

Člen ostrahy, který po ní žádal (mimochodem na popud někoho z přítomných klientů), aby se zahalila, patrně situaci nezvládl nejlépe, ale tváří v tvář hysterické ženské má kdokoli jen malou šanci zvládnout situaci se ctí.

Jinak s vaším článkem souhlasím do puntíku.

15 1
možnosti
JZ

Můžete mi vysvětlit, proč žena musí někoho žádat o místo na kojení? Kojit může kde chce ne? A nemusí se nikoho doprošovat o povolení. Jinak nevím jak jste přišla na to, s jakými úmysly žena kojila dítě, nechápu takové úvahy, co je Vám vůbec do toho, kdy někdo kojí nebo nekojí dítě hergot?

0 1
možnosti
FS

Podle mého gusta jsou to zejména exhibionistické feministky, chudáci děti. Stačilo přece tu banku pořádně povláčet ve sdělovacích prostředcích a nechat vyjádřit jejich generálního ředitele, jak že to je s jeho "nejvlídnější bankou".....

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik