Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem za příspěvky do debaty.

Jsem si vědom toho, že tento můj blogový příspěvek je do značné míry lacině jízlivý a že se vysmívá aktivitě mladých lidí, kterým v jádru opravdu jde o to, aby učinili náš svět lepším.

Navazuji tím však na svůj předchozí blogový příspěvek na stejné téma:

Má-li být tak radikální věc, jako je protest - demonstrace - stávka - důvěryhodná, pak se jako její účastník musím opravdu snažit a mnoho obětovat. Jako první však musím důvěryhodně doložit, jak zásadní věc mě dohnala až k tak krajnímu vyjádření názoru.

Tito protestující studenti však neobětovali ani svůj volný mimoškolní čas. Neobětovali dokonce ani dostatek námahy k tomu, aby se seznámili s věcmi relevantními k tématu svého protestu a proto nebyli schopni svoji akci důvěryhodně argumentovat.

Dokážou-li příště výše uvedené, budu k jejich akci mnohem vstřícnější, ba je možné, že ji osobně podpořím. Nejsem nikdo, jen chlápek, co občas napíše blog. Mladí jsou pro náš svět všechno. Proto jim chci a musím věřit, že to dokážou.

0 1
možnosti

Já bych ty studentíčky ,co se tak bojí maturity z matematiky ,nechal týden ve škole bez topení a ono by je to stávkování brzy přešlo.

2 0
možnosti
Foto

Narazil na předpověď, která by studenty mohla zajímat. V polovině srpna v horkém létě r. 1967 Svobodné slovo informovalo, že amícký oceanograf M. Slesser po prostudování dlouhodobých pozorování švédských a sovětských meterologů dospěl k závěru, že oteplování klimatu naší planety bude pokračovat do roků 2400-2500. Pak se ochladí. Teplotní střídání se děje v cyklech dlouhých přibližně devět století.

3 0
možnosti

J53a16k48u81b 38H33o23z63a

15. 3. 2019 10:05

Nemohla, mají ji příliš z úhlu pohledu ;-)

2 0
možnosti
Foto

Kola si škrtněte, jejich výroba zatěžuje životní prostředí (cyklostezky taky).

Nejvýznamněnjšími producenty metanu jsou rýžová pole, takže navrhuji i zákaz konzumace rýže (na níž je závislá značná část obyvatel planety). ;-D

5 0
možnosti

J83i35ř26í 21U70r61b19a92n

15. 3. 2019 16:36

Největšími producenty metanu, mimochodem podstatně významnějšího škůdce než oxid uhličitý, jsou vodní plochy, hlavně oceány. Takže vypustit!;-D

3 0
možnosti

:-)......Výborně napsáno! Ať se vrátí na stromy a do jeskyní a mohou se živit kořínky. Maso ne, to by se musela zabíjet zvířata a to je nelidské.

Kam se ten svět pohybuje? Chtělo by to pružnou lískovku a pár nešetrně přiložit, oni by se vzpamatovali. R^R^R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik