DR

Ale to nejsou jen středoškoláci, to jsou mj. třeba i ti křiklouni v diskuzích.

To je samé Ukrajina sem Ukrajina tam, sláva Ukrajině, dejte jim, žeňte je, do nich, vyžeňte je a blablabla, všichni by chtěli tuze bojovat, ale tak aby bojoval někdo úplně jiný a oni sami tak max. od gauče.

PJ

lžete pane Rozsíval a co vy? Šel by jste bránit svoji zem?

Foto

Vy by ste poslali svoje deti bojovať do vojny? Mladí ľudia (a nielen tí) chcú žiť a nie umierať.

JH

J36a80n 67H47r63u87š55k94a

28. 2. 2024 18:00

A jak to ti mladí udělají, až je jiní mladí přijdou osvobodit od nacismu?

Foto

J13o35s56e17f 72B37á90r60t91a

28. 2. 2024 16:59

Stejně to vidí spousta mladých Ukrajinců, kterých je plná Evropa. Proč by měli bojovat za zájmy firem Black Rock, Monsanto....

PZ

A na UA ve skutečnosti nebojují vojáci UA, ale NATO???Se ale ty 3 dny protáhly co soudruhu

Foto

J18a65n 46S10v15a83t73e32k

28. 2. 2024 16:09

Problém je, že alternativa - politický boj jen a jen za "české zájmy" by představoval ještě větší (nejen ekonomickou) pohromu pro všechny zde v Česku... a v konečném důsledku bychom tak sami sedli na pomyslnou lopatu Putinovi a jen čekali, až nás nějaký ruSSák přiloží do imperialistické ruSSké pece.

Raději green deal nežli ruSSký lágr někde na Sibiři!

Foto

Už jsem to jednou psal. Jsem dědek, ale pušku ještě unesu a zmáčknout kohoutek umím.

Ono je k zamyšlení něco jiného. Kdyby k nějakému konfliktu došlo, kdo by ze zdejších diskutujících stál na které straně barikády.

LP

To je jednoduché. Vy a ostatní morální majáci, byste stál na správné straně, já, s ostatními dezoláty a flastenci, na špatné straně.

Foto

J39i42r90i 85C46i87z

29. 2. 2024 8:04

Tem mladym se vubec nedivim. Oni maji nasazovat zivoty pri braneni majetku prevlecenych bolseviku, prognostiku UV KSC a jejich klonu, oligarchu, prazske kavarny, lumpu ve sportu, na uradech atd? Jsou na zacatku sveho zivota a dobre vi, ze pokud nebudou mit "kamose" na spravnych mistech, tak maji jen velmi malou sanci na dustojny zivot. Nemaji dost prostredku na ziskani predrazenych bytu, ktere vlastni ruzni grazlove z rad nemovitostni mafie, nemaji spravedlive podminky pro ziskani kvalitniho zamestnani protoze pokud nejsou z Prahy tak dostanou za stejnou praci o 20% min zaplaceno, nevi zda se mohou spolehnout na spravedlnost u soudu a nevi, zda po skonceni sve pracovni casti zivota dostanou nejakou penzi. Za celou tuto vychodni civilizaci tezko najdou vladnouci garnitury nekoho, kdo by je chtel branit. I z toho duvodu protestuji proti zavedenym poradkum volbou Piratu. Kdyz si prectu obcas ty vykriky mistnich diskuteru od PC, jak oni by to "natreli Russakum", tak jen se divim, proc nevytvori nejakou cetu, rotu nabo podobny vojensky utvar, aby si to vyzkouseli v praxi. Oni totiz nikdy nebyli v armade na rozdil od nas, co narukovali na zaklade povolavaciho socialistickeho rozkazu a maji svoji zkusenost. No, bojovat jen klikanim na mys umi kazdy...

Foto

Určitě za to mohou pacifistické češtinářky, které krmí středoškoláky Remarquem, Čapkem a texty písničkářů. 😄😂🤣

MV

Nebo účy, které dětem ve škole vyprávějí, že na UA žádná válka není...

JZ

Kdyby Ukrajinci byli takoví dezertéři, jak se nám Burget snaží namluvit, tak by těžko dokázali dva roky úspěšně vzdorovat ruské armádě.

TB

Mladých zdravých Ukrajinců je u nás ale hodně....

PB

..... pro sociology docela zajímavý téma!,- tak voni už od základky až po střední v anketách a školních volbách tzv. "na sucho" (na objednávku!) volí vždycky ty moderní, zelený, progresivní liberál-gender hrdiny, ale nechat sa za ně zmrzačit nebo dokonce položit život,- tak to nééééé!,- ........ naštěstí sa možeme opřit o tradiční odbojáře - Honzu, Pavla, Juru, Máru, Karla, Marušku, keří do teho pudou na100% prsama a tu správnou demokracii v republice ubrání

PK

Až na to, že dnešní mládež uvedené body, které jste tak pracně vyjmenoval, vůbec nezajímají, nebo o nich dokonce nemají ani ponětí.

  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik