Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94a12n 23Š35i18k

8. 2. 2024 13:17

Nerozumím nebo nerozumíte Vy. Tu částku nebude platit stát, je čistě na Vás, jestli si triko koupíte nebo ne. Větší část výnosu z prodeje půjde na pomoc (zbraně) Ukrajině. Vy tričko nekoupíte, protože Vy přece usilujete o světový mír. Tak nekupujte a usilujte dál, to je Vaše svobodná volba. Putin třeba zaslechne Váš hlas, otevře své široké a dobrotivé srdce a stáhne se z Ukrajiny bez boje zpět. Nebo alespoň by mohl přestat každý den střílet rakety na civilní objekty a ohrožovat nebo zabíjet ženy a děti. Hezký den

3 0
možnosti
LB

Tady by bylo mimořádně zajímavé zjistit, do kterého vlákna v diskuzi má být tento příspěvek pana Šika zařazen a tedy komu platil, neboť použité výrazové prostředky jsou pro kohokoli skutečnou výzvou.

1 1
možnosti
RC

1968 neni hodnota tricka, ale kouzelne cislo. Neznas?

4 0
možnosti
MT

"Pilotak mam zhruba od svych 24let. Nalital jsem tisice hodin na vsem moznem. Vrtulniky, tryskace, turbopropy, VFR/IFR, hydroplan, horske letani, prelet Atlantiku s Electrou. A vite proc se k nakupu F35 nevyjadruji? Protoze te veci NEROZUMIM."

Ivo Lukačovič, 7:00 AM, Jul 22, 2022

2 0
možnosti
JR

J40a83n 75R70á70ž

8. 2. 2024 13:16

Nakupovat dnes taková letadla, s datem dodání po delším čase, když už dnes se ukazuje, že pro obrannou válku vedenou v koordinaci s daleko většími a bohatšími státy, včetně USA, jsou tato letadla pro malý středoevropský stát zbytečná a nesmírně drahá investice, která omezuje možnost nákupu většího množství jiné a v moderním boji efektivně využitelné techniky. Na pochopení tohoto fakt není potřeba mít žádné zkušenosti s létáním, stačí jen pozorovat co se děje na Ukrajině.

1 0
možnosti
BP

No, pokud jde o italské výrobky. Kromě těstovin mi nic italského do domu nesmí. Především elektronika, auta, obuv ani oděvy. Supersonické stroje neštěstí nekupuji, ale podobně jako Francouzi, ani Italové nejsou ve světě hodnoceni jako ti, kdož dbají na přesnost a preciznost. Pomáhej nám Pán Bůh.

0 0
možnosti
LB

No dejme tomu, že lincencovanou výrobu by mohli zvládnout. To bychom ovšem mohli my také, že ano...

1 0
možnosti
Foto

Připadám si být nějaký odstrčený a vynechávaný. To už je další text napsaný s hlubokou znalostí nabídky zbrojního materiálu, jeho obvyklé ceny a s nepochybnou schopností nakoupit výrazně levněji. Ale to není vše. Z textu čiší hluboká znalost potřeby armády v tomto státě, jasná vize jejího případného vybavení (když už by tedy dál existovala). Také čtu znalost všech relevantních předsmluvních i případných smluvních dokumentů, zkrátka par excellence.

Pevně věřím, že v následujících volbách to nemůže dopadnout jinak, než že tací velikáni budou vyneseni ... do vrcholných funkcí a pak se nevyhnutelně staneme nejdravější štikou mezi všemi štikami této planety.

Huráááá.

2 6
možnosti
LB

Milý pane, nic vám nebrání, abyste místo jízlivosti dal k dobrému svůj vlastní názor, pochopitelně opřený o relevantní skutečnosti.

2 0
možnosti
DR

Perfektní.

A to ještě čekám, kdy naše ministryně války kromě těch jejich létajících zázraků a nepochybně veledůležitých triček něco začne podnikat ohledně Westinghouse.

Vždyť tohle, ta přímo drzost jako je vyřazení američanů, nemůže jako členka klubu přátel USA, nechat jenom tak.

11 2
možnosti
JR

J43a16n 50R32á13ž

8. 2. 2024 13:04

Nevěřím, že by toto politické faux pas, tedy vyřazeni Westinghouse z tendru, nechali Američané bez odpovídající reakce. Obvykle po takovém ponížení následuje tvrdá odveta, aby si nějaký vazalský státeček nedovolil už nikdy nic takového.

2 0
možnosti
Foto

A teď ještě ty vrtulníky......Já vám řeknu, ten Fiala to vede.

8 3
možnosti
LS

Tak tady se mazalo jak u p. Nožičky. Gratuluji.

1 6
možnosti
LB

Nevím na co narážíte, ale já osobně jsem několikrát uvedl, že nikdy a žádný komentář nemažu ani nežádám o jeho smazání a toho se vždy držím včetně komentářů pod tímto blogem.

3 0
možnosti
Foto

Carloson by mohl po rozhovoru s Putinem udělat rozhovor i s paní Černochovou, aby si uvědomil, kde jsou ty evropské hodnoty.

10 5
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik