Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J30a76n 59S64v38a59t58e66k

24. 1. 2024 7:38

Ne nadarmo se říká "bližší košile než kabát", zde tedy spíše "bližší baťovky nežli láptě" (pro neznalé: láptě = nízká levná lidová obuv, která byla historicky rozšířená v Rusku).

Takže sice Rakušana nemusím, nicméně nemohu nikdy podporovat a volit někoho, kdo ve jménu populismu je schopen čehokoli (ANO) či šílence, usilující o referendum o vystoupení z EU a NATO (SPD) či jiná obskurní (často národovecká) politická uskupení, domnívající se, že lépe nám bude samotným (rozuměj neutrálním) jen proto, že chtějí být jedinými kohouty na lokálním politickém hnojišti (raději prvním v poslední římské vesnici nežli druhým v Římě).

Nechci již nikdy podporovat kohokoli, důsledkem jehož politiky by byla (byť jen nepatrná) možnost, že bychom zase byli v oblasti zájmů východního "rádoby impéria".

Takže sice mohu tvrdit, že na Rakušana sedí "je to možná darebák, ale je to náš darebák", ale učiním všechno proto, aby se k moci nedostali ti, které jsem popsal výše (ANO, SPD a jim podobní).

V tomto smyslu tvrdím - zlatej Rakušan!

0 2
možnosti
LB

Pane Svateku, ač s Vámi zásadně nesouhlasím, také Váš názor je v této diskuzi vítán, cením si každého střípku do mozaiky názorů českých občanů na své politiky a politické strany.

0 0
možnosti
DR

Otázkou je, zda-li vzhledem k té neutuchající vládní jednotě, která se po tom jeho vystoupení opět projevila, ještě nějaká jeho beseda vůbec někdy bude.

1 0
možnosti
LB

Ale bude. Pan Rakušan si to spočítal. Protože ví, že nebude-li kopat sám za sebe, má to spočítané.

2 0
možnosti
Foto

Přesně, líp bych to nenapsal. Ale že bych se divil, že to tolik lidí sežere i s navijákem, to opravdu ne. Proč vymýšlet složité taktiky, když stačí stále dokola to primitivní, že jo. Aspoň teda na některé.

0 0
možnosti
Foto

Pardon, toto měla být reakce na příspěvek K. Lhotské.

0 0
možnosti
Foto

Je jasné, že tenhle totálně zmanipulovaný dav nemohl Rakušan v žádném případě normální rozumnou argumentací o ničem přesvědčit, protože o fakta už tady dávno nejde, alespoň ukázal, že se nebojí. A to je dobře, protože na strach čekají jako na tu největší slabost, aby ji mohli překřičet. Byla to přehlídka toho nejhoršího, co v některých lidech dřímá.

9 10
možnosti
Foto

R77a51d63e15k 76H50a40m20p31l

23. 1. 2024 10:01

No, srovnávat Ukrajinu s Irákem chce dost velkou představivost. Já v tom vidím dost zásadní rozdíl (ostatně i v jiných nejen vámi zmiňovaných případech). Příčiny - následky. A s tím migračním paktem je to také poněkud složitější. Ale chápu, je to nad možnosti oné zkratky, která se vejde do blogu, do diskuze i do pokřiku na někde besedě.

5 2
možnosti
Foto

Rakušan je u mě chlap. Tleskám mu a obdivuji jej. Stoupnout se před ty lidi je velký kus odvahy a on to zvládl. Ještě mu po dvou hodinách zatleskali.

5 17
možnosti
AM

A10d42a82m 58M45a56l89ý

23. 1. 2024 8:28

No tak je to pochopitelné. Všichni to vidí. Když vládl Babiš tak byla Karviná rájem na zemi. Nyní za vlády pětikoalice je to hrozná bída, hlad, mráz, válka ...

Tak se nedivme, že jsou občané právem frustrovaní.

Pan Rakušan je okradl o vše a ještě se jim přijel posmívat.

To takovou paní Schillerovou, kdy by tam zavítala, by jistě přijali s láskou, s úsměvy a s květinami.

7 1
možnosti
KL

No myslím, že jsme Rakušanovi skočili všichni na špek. Marketingově je to totiž velmi povedená akce. On tímto výjezdem totiž nejel přetahovat voliče opozice. On se snaží, aby nepřicházel o voliče svoje. Především ty váhající.

On samozřejmě věděl, co ho v Karviné čeká a tak tam jel provokovat. A teď má "materiál" na to, aby vykreslil voliče opozice je pouhou bandu křiklounů, kterou je třeba "zastavit". Prostě po tomto turné začne klasická mobilizační kampaň. Je to sice docela průhledná taktika, ale politika je hodně o emocích, takže to bude fungovat.

Ostatně marketing mu údajně dělá ta samá partička, která dokázala udělat z Petra Pavla hotového Mirka Dušína. Jsou evidentně dost dobří...

30 5
možnosti
Foto

J40i71r44i 12C56i93z

22. 1. 2024 22:37

Marketing na volbu PP za prezidenta delala predevsim prazska lumpen-kavarna a ji rizena media jako CT. Jinak mate naprostou pravdu a tady v diskusi jsou jiz priznivci NF se svymi vysplechy proti zaostalym notorikum a absolventum trech trid zakladni skoly, coz jsou rusofilove, dezolati, putinovci a tedy zaostali volici ANO (u voleb prezidenta bylo techto slabomyslnych cca 2,7mil), co patri zavrit do gulagu (v lepsim pripade).

5 3
možnosti
Foto

J55i87r31i 52C66i18z

22. 1. 2024 21:04

Tyto necivilizovane diskusni exhibice jsou vysledkem celkove politiky predchozich vlad, ktere se staraji predevsim o Prazaky a prihranicni oblasti jsou jim uplne ukradene. Takovy pristup zacal hned po r.89 treba predanim temer celeho Slezska oligarchovi Bakalovi politiky ODS. Ze tam neni zadna nahrada za uzavrene doly je dostatecnym duvodem pro velke nastvani lidi, kteri pak opousteji sve domovy a mizi. V techto castech dochazi ke stejnemu scenari jako po etnickych cistkach v r.45, kdy domy a byty obsadili mene majetni obyvatele. Tak to je napr. i v Moste, na jihu Moravy atdatd. Co se tyka pripominek ucastniku schuze k zahranicni politice tak jako obvykle se zapomina, ze Irak pred lety prepadl Kuvajt, vyloupil ho a povrazdil nevimkolik lidi. Ve valce proti Iraku stala mezinarodni koalice armad jejimz clenem byla i CR a jeji vojaci. Podobne to bylo v Afghanistanu, taky za ucasti vojaku CR. Vysledkem je, ze mistni obyvatele se nezajimaji o nic jineho nez o svoji existenci a nejake plky ministra vlady NF jim nic nerikaji. Stejne to bude i v dalsich prihranicnich mistech, pokud se jeste nejaka diskuse uskutecni. Tleskat panu Rakusanovi budou nejspis jen v Praze prip. v Brne, jinde to bude mit tezke.

7 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
PJ

vlézt v Karviné do pajzlu a chtít vysvětlovat štamgastům vládní politiku? Ty PR mananžery vlády bych okamžitě vypral.

2 5
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik