Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Odporní, hnusní a zákeřní dezoláti žádají v rámci prorusizmu a fašizmu, babišizmu a zemanizmu a hlavně okamurizmu zachovat do ústavy omylem zakomponovanou svobodu slova. Proti nim ale stojí semknutý šik těch správných liberálně demokratických progresivních sil. Ten ví, že naši svobodu je třeba urputně bránit nejlépe pomocí spravedlivého bonzování ( pardon nahlašování dezinformací), kriminalizací vyslovení nesprávného názoru a cenzurou. Ta demokracie a svoboda, ty se samy nevybudují ani neubrání.

0 0
možnosti
Foto

Je to přesně tak. A plakátová kampaň NENALETĚT mi pije krev už dlouho. To vymysleli ti praví - zločinci, lháři, dezinformátoři a křiváci. Ale zde není nikdo, kdo by je chytil za slovo.

2 0
možnosti
KL

Máme tomu rozumět tak, že když chce Rakušan debatovat "bez cenzury", tak to znamená, že jde o výjimku z běžné praxe? A jde tedy mimoděk o přiznání, že u nás cenzura existuje?

17 0
možnosti
JD

J85a17n 41D81o41u78š14e37k

16. 1. 2024 18:58

Když to říká ministr vnitra?

2 0
možnosti
PB

..... motto kampaně "Bez cenzury", ve spojení s tímhle deprivantem, je přímo geniální protimluv, ale poněkud strohý, obsahově méně výrazný!,- ....... "Bez cenzury, bez dezinformací, bez udávání, bez pytlů na mrtvoly, bez lhaní!", by to tu kampaň mohlo kvalitativně pozvednout na vyšší úroveň,-žejo?!

7 0
možnosti
Foto

Příznivci a členové SPD se budou za práva na ruské lži, manipulace a podvracení společnosti u nás prát až do naprostého odevzdání se ruským pořádkům a zvykům.

1 16
možnosti
LB

Ale ovšem, kdo nesouhlasí s cenzurou, ten hájí ruské lži a podvracení společnosti a chce se odevzdat Rusku. Nic naplat, že třeba nesouhlasí s cenzurou z principu a že jasně upozornil, že každá soudy omluvená cenzura vytváří precedens i pro ty opačně názorově orientované, lidé typu na Flašky prostě mají svoje buď anebo, svoji černou nebo bílou, svoje "jsi s námi nebo proti nám". Je mi jich velice líto. Bývají těmi prvními, kteří na svoji slepou víru ve strany a ne v principy doplácejí.

26 0
možnosti
JD

J71a48n 91D72o77u32š60e28k

16. 1. 2024 11:41

Jo no, taky jsem na ten titulek koukal s mírným pobavením a řekl jsem si něco ve smyslu: A co tak najednou Rakušane?

3 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik