Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... zní to až neskutečně, ale voni ti Helmuti byli tenkrát vážně přesvědčeni, že tahleta "uprchlická, levná pracovní síla", bude hákovat na jejich důchody,- všeci vypli mozek a po vzoru Mutti Angely vítali a vítali ....... až sa ucho utrhlo!,- po nařízené, opojné, státní filantropii, přišlo děsivé vystřízlivění a šílená kocovina!

7 2
možnosti
ZH

Když se tak rozhlédneme po situaci, nacházíme vesměs levicové intelektuály bytostně toužící páchat dobro. Je na to trefný český jednoslovný výraz, ale mám obavu, že zdejší přitvrzující cenzura by mi dala další ban. A jak už to tak bývá, levicový intelektuál usilovně dumá, jak obrat o peníze někoho, kdo s nimi umí nakládat a dát je někomu, kdo je použije nějak špatně. Pokud zůstaneme u těch Palestinců, tak třeba k budování podzemních staveb. No jasně, je tam horko, je třeba někde schladit horké hlavy. Hm, ty podzemní stavby asi nefungují správně...

No a proto tu máme ten krásný český výraz...

5 0
možnosti
ZZ

CDU/CSU byla levicová partaj ?

1 1
možnosti
LP

Tak ale zase je Německo zachránilo před mučením a jistou smrtí. Umožnilo jim splnit si své sny a tak mohli začít studovat. Krom toho, většinou se jednalo o učitele, doktory a inženýry

3 3
možnosti
LB

Víte,

já bych pochopil, že toto přesvědčení sdíleli a sdílejí lidé ducha mdlého. Ano, ti lidé skutečně mdlého ducha byli a jsou, avšak já se odmítám smířit s tím, že dotyční nám byli a nadále jsou předkládáni jako morální vzory a ačkoli by se dnes měli za svoji ideologickou tupost kát a dostávat ve veřejném prostoru pouze díl odpovídající jejich schopnostem, jsou nám stále znovu jejich moudra a názory, jen s parametrickými změnami, mainstreamem prezentovány jako normální, žádané a vlastně jediné přijatelné.

Funkce známého fenoménu "Overtonova okna" je nám tím uměle a násilně popírána vytvářením alternativní reality dle myšlenkových šablon zmíněných osobností setrvávajících v jejich slonovinových věžích.

6 1
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik