Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J94a91n 23Z60i83e62g28l55e69r

13. 10. 2023 15:11

Členové KSČM šíří řetězové maily o tom, že za teroristické útoky si může sám Izrael, protože prý utiskuje nebohé Palestince. Tož tak.

0 0
možnosti

Pane Zieglere,

často s Vaším světonázorem ostře nesouhlasím, ale zároveň, sdělujete-li k tak závažnému tématu tak závažné obvinění, měl byste být schopen ho dokázat. Pokud tak relevantním způsobem učiníte, bude to užitečné pro všechny, kdo se o tyto věci zajímají. A pro mě osobně to bude další skutečností, která bude utvářet můj názor na komunisty, specificky ty české, o kterých ostatně valné mínění nemám a nikdy mít nebudu.

0 0
možnosti

Váš článek, se tváří že není kouře bez ohně. Ano dějí a děly se hrůzy a to v každé válce. Ale těm hrůzám něco předcházelo. Vy to "spláchnete" tvrdým kapitalismem. Že se nezkusíte zamyslet, jestli ke svému stanovisku nemá OSN a studenti nějaký rozumný argument/argumenty? Sám jste argumenty předem vyloučil a rozhodl se, že na vině je jen tvrdý kapitalismus ? Je to stejně časově omezený pohled jako pohledy některých na válku na Ukrajině. Pro některé začala překročením hranic Ruskými vojsky. Pro lidi s neselektivním přehledem a uvažováním začala mnohem dříve.

2 0
možnosti

Přesně pane Dando, taky jste si všiml, že obhajovatelé Ruska z velké části obhajují i Palestince? Třeba jako váš kamarád Nikl?

3 0
možnosti

A také na to co píšete jako "západní" společnost dojedeme.

1 1
možnosti

Dojedeme podobně, nebo velmi podobně jako dnes Izrael. Jak píši kousek výše - není kouře bez ohně. A na ten ohýnek si sbíral Izrael a sbíráme si i my na "západě".

0 0
možnosti

J59a72n 40R91á36ž

12. 10. 2023 18:03

Od jednoho mladého příbuzného, který studuje Fakultu sociálních studií na Masarykově univerzitě vím, že naprostá většina jeho spolužáků je na straně Palestinců a Izrael považují za okupanta, kterému se Palestinci jen oprávněně brání.

1 1
možnosti

Fakulta sociálních studií .... ulejvárna, žvanírna k ničemu.

1 0
možnosti

Levičáci byli vždycky antisemité, od Hitlera přes Stalina až po dnešní Cempery.

9 0
možnosti

Ano, ale pouze někteří. A pouze proto, že se lekli reakcí na to své extempore.

6 0
možnosti
Foto

Presne ako sme predpokladali. Solidarita s Izraelom skončí akonáhle sa začne brániť.

4 0
možnosti

J56a91n 95Z34i19e76g39l40e45r

12. 10. 2023 15:46

Zametl bych si i před vlastním prahem. Podobné názory jako ona skupina studentů na Harvardu mají i někteří Češi, například členové a příznivci KSČM včetně soudružky Konečné, kteří rovněž tvrdí, že na vině je Izrael.

6 0
možnosti

Nebo třeba soudruzi Tožičkové od pyjátů.

Mimochodem, autor blogu je snad členem KSČM, Zieglere?

3 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik