Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Co takhle zkusit vyplácet podporu soc. dávky až po odpracování pěti roků. Nedá se vůbec pochopit, imigranti dostávají peníze v hotovosti a důchodcům se vypočítává důchod podle odpracovaných let a výdělku. Jinak velmi dobrý nápad je ta vyšetřovací komise. jak asi dopadla ta slavná komise pro vyšetřování událostí 17. listopadu 89? Možná zasedá dodnes!

0 0
možnosti
PK

K tak závažnému problému je velmi malá diskuze. Přitom blog velmi dobrý.

2 0
možnosti
ZZ

Afričané názorně ukázali celé Evropě, jak jednoduše a velice účinně lze bojovat s nelegální migrací.

Máme se ještě hodně co učit.

0 0
možnosti
MK

Super.

Bohužel je k pláči, jak jsme díky Bruselu a politice EU zbytku světa pro smích.

6 0
možnosti
PB

..... tak máme tady několik variant řešení!,- např. sankce - zákaz vývozu ropy, zlata a diamantů do EU,- humanitární bombardování bez mandátu OSN,- a nejvíc sou samozřejmě summity,- hóóódně summitů!,- ...... to je ten správnej progres, to je ta pravá cesta kupředu,- vzhůru ke světlým zítřkům

2 0
možnosti
PK

Zaplavení Evropy Afrikou a Arabským světem je zřejmě "objektivní" a při našich principech jednání tomu nelze zabránit. Evropané ubývají, dost prací jim nevoní.

0 0
možnosti
PK

Fakt je že i zdejší diskutující, zprava i zleva, Vám nic neřeknou co s tím reálně dělat. Kromě extrémních řešení.

0 0
možnosti
LB

Rozumím Vašemu pohledu a uznávám, že ani já jsem tentokrát konkrétně neřekl, co s tím dělat, ačkoli jsem mnohé naznačil.

Ano, nebývá to u mě zvykem, ale tento můj blogový příspěvek je vlastně jen ironickým popisem zřejmých faktů.

Nejsem zpravodajský sever, ale pouhý jedinec, který dává všanc své názory a postoje. Myslím si, že občas i na takovou ironii mám na svém blogu právo.

Nuže, nyní konkrétně: Co s tím dělat?

Myslím si, že vše podstatné už bylo vymyšleno i vyzkoušeno, a že výsledky se dostavily. V Austrálii. A v mnohem, opakuji, v mnohem měkčí podobě i v Evropě za dob pana Salviniho. Tehdy poklesl počet připlouvajících člunů na zlomek původní hodnoty. A střílel snad Salvini po někom? Samozřejmě, že ne. Odradil ekonomické migranty. A to je podstata celé věci.

Zásadní je prostě nedovolit vstup komukoli a zároveň komukoli, byť by i o azyl žádal z relevantních důvodů, nedovolit vstup bez toho, aniž by svůj požadavek zdůvodnil občanským průkazem, rozhodnutím soudu o pronásledování z důvodu toho a toho a tak dále - těch možností je bezpočet. Důkazní břemeno je nutno bez pardonu převést na toho, kdo žádá!

Zásadní je také to, aby nikomu, a to bez výjimky nikomu z těchto žadatelů nebyl vůbec povolen vstup na území EU, dokud mu nebude poskytnutý azyl z relevantních a hlavně prokazatelných důvodů.

Zásadní je, aby nikomu, a to bez výjimky nikomu, kdo výše uvedené nesplňuje, nebylo poskytnuto nic kromě ozbrojeného eskortu do míst, odkud vyplul.

To nejzásadnější ovšem je, aby si i v Západní Evropě, to znamená v mocenském srdci celé Evropské Unie uvědomili, byť už to dnes je hodně po dvanácté hodině, že není imigrant jako imigrant a že pomáhat je možné pouze tomu, kdo je ochoten a schopen pomoc přijmout a poté ji vrátit těm, kteří mu pomohli.

10 0
možnosti
Foto

Ale no tak, je tu genderová svoboda a úžasná politická korektnost. Co chtít víc?

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik