Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69a85n 40K96o78z20á71k

2. 8. 2023 22:41

Zase tady zabodoval pan Ziegler. Ten člověk vůbec nepřemýšlí.

4 0
možnosti
Foto

Úkol zněl jasně, tak proč přemýšlet.

5 0
možnosti

Bez diskuzí absolutní souhlas. Mám naježděno skoro milion kilometrů s kamionem, zejména právě do Francie a Španělska. Pochopitelně i do Itálie, Německa nebo Británie. Mohu jen potvrdit to co píšete. Dvakrát přepaden zjevně araby, pokusy o vlezení do návěsu přes rozřezanou plachtu ani nepočítám.

Nyní žiji už skoro šest let v Edinburghu, dříve ideální vzor multikulturního soužití. Je tu mnoho Angličanů právě z Londýna ale i Manchesteru nebo Blackburnu, Leicesteru, kteří se raději odstěhovali do zatím klidného Skotska. Ale i to se začíná měnit, problémy s gangy mladistvých arabského ale i vyloženě afrického původu.

1 0
možnosti

Ano, to, co se děje v Německu, Francii je skutečně fuj.

12 1
možnosti

A14d88a33m 68M98a28l93ý

2. 8. 2023 14:58

No jo západ: tam je hroznej bordel.

Kapitalisti, úpadek, fašismus, sodomie.

To by se v Rusku nestalo.

1 9
možnosti

Kam nesahají myšlenky, tam zpravidla sahá hloupá ironie. A podsouvání vlastních blábolů ostatním.

11 1
možnosti

...... dokonalej obrázek moderní, progresivistický, liberální společnosti!,- na jedný straně bezbřehý, korektní, gender, ABCDEF+, multikulti bláboly,- dekadence dosahujíc vrcholu a na druhý straně mocensky totálně vykolejenej stát, kerej se vlastní politikou dostal do nevídanýho marasmu!,- ....... vono ale nemusi byt až tak zle,- takoví Helmuti si každej rok mužou v papírech změnit pohlaví na co chcou,- v tem vidím ten pravej pokrok

10 1
možnosti

Tímhle straší většinou ti, co byli nejdále v Zlámané Lhotě. Byl jsem nedávno v Paříži a absolutně bez problémů. Jinak problémy jsou i u nás, třeba v Ústí nad Labem, kde se na městské vládě podílí i SPD.

1 25
možnosti

Pane Zieglere, já nestraším, já popisuji reálný stav a dokazuji ho zdroji uvedenými na konci článku. Myslet si, že straším něčím, co se neděje a nepřijde může jen ten, kdo se dobrovolně rozhodl odmítnout realitu a nahradit ji ideologickými představami. V Ústí nad Labem i jinde jsou problémy především s romskou menšinou, na což jsem samozřejmě také opakovaně upozorňoval. Přidat k nim ještě i problémy s dalšími importovanými menšinami je holé šílenství. Mimochodem, v řadě zemí Evropy jsem byl, z řady jiných mám přímá svědectví, asi tak jako skoro každý. Fakt, že považujete situaci v Paříži za "absolutně bez problémů" se ovšem dá vysvětlit již výše uvedeným postavením vaší mysli mimo realitu.

29 1
možnosti

Dobře napsáno. Ještě nedávno za to byl ban.

14 1
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik