Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bližší informace o událostech v Krupce podává i Marco Cavali, který se v úterý 18. července shromáždění osobně zúčastnil: „Údajně došlo k tomu, že se Moldavci společně s ukrajinskými přáteli opili a pak měli tahat mladé romské kluky do sklepa, kde mělo dojít k sexuálním nabídkám. To je pedofilie. Měli je snad zmanipulovat k orálnímu sexu i dalším praktikám, šlo o čtyři kluky. Maminka jednoho z nich včera podala trestní oznámení,“ řekl Cavali novinářům.

https://www.expres.cz/zpravy/romove-ukrajinci-krupka-bilina.A230719_110001_dx-zpravy_stes

0 0
možnosti
Foto

Z novějších zpráv: Policisté verzi o mravnostním deliktu se sexuálním podtextem šetří. „Zahájili jsme trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže,“ řekl Marek. Zda policie stíhá Moldavana, kterého dříve obvinila z výtržnictví, či někoho dalšího, mluvčí neupřesnil. „Z taktického hlediska se zatím nemůžeme blíže vyjadřovat, aby nebyl ohrožen nebo zmařen průběh trestního řízení,“ dodal Marek.

0 0
možnosti
Foto

Policie zahájila úkony trestního řízení poté, co vyhodnotila dostupné záznamy, včetně těch na sociálních sítích. „Konkrétní podobu opatření jsme volili na základě předchozích zkušeností se shromážděními, které se uskutečnily v minulých dnech, jež se obešly bez narušení veřejného pořádku a spočívaly ve vyjádření názorů bez rizika vzniku konfliktů,“ uvedla policie na Twitteru. „Děním na shromáždění i po jeho skončení se i nadále intenzivně zabýváme. Újmy na zdraví a majetku jsme nezaznamenali a dosud nám nebyly ani hlášeny,“ dodala.

Tweet Policie ČR

1/3 Po vyhodnocení dostupných záznamů, včetně těch na sociálních sítích, jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka dle § 404 trestního zákoníku.

6 2
možnosti
Foto

Autor si nevšiml, že tam nasadila policie antikonfliktní tým. Základním úkolem antikonfliktního týmu je při opatřeních na různých akcích předcházet agresivnímu jednání osob prostřednictvím komunikace. Antikonfliktní tým je nasazován zejména tam, kde lze obecně očekávat zesílenou potřebu komunikace mezi různými názorovými skupinami osob a kde lze negativní skupinové dynamické procesy prolomit nasazením policistů z tohoto týmu, což byl i případ Krupky. Při daném opatření je antikonfliktní tým postaven naroveň ostatním složkám policie, tedy pořádkové jednotce, nebo zásahové jednotce.

Antikonfliktní tým Policie ČR v Krupce na shromáždění 18. července odvedl perfektní práci a každý jen trochu soudný pozorovatel musí uznat, že díky tomu nebylo toho dne zásahových či pořádkových jednotek (přesto že byly zřejmě v pohotovosti) v Krupce třeba. A díky tomuto týmu si žádný z mnoha romských bitkařů, co se toho dne do Krupky sjeli z nejrůznějších měst ČR v očekávání velké rvačky, nakonec ani jednou do nikoho zde nebouchnul. Tato skutečnost však mnoha našim novinářům uniká a policii v podstatě vyčítají, že úterní shromáždění v Krupce nerozehnala.

Jinak přestupky Romů z tohoto shromáždění jsou zadokumentovány a policie požene tyto výtečníky k zodpovědnosti, jako tomu je v jiných případech.

5 2
možnosti
MK

Klasický, aktivistický blábol, obhajující kriminalitu chráněné menšiny.

3 5
možnosti
PB

...... ad absurdum!,- na Vnitru, potažmo na Spravedlnosti, z teho musijou mit porádně zamotanou palicu(?!),-zatímco čekají na noty, Putinovi agenti veřejně v ČR provolávají slávu Putinovi a porád NIC,- ....... aby to jako nemělo negativním dopad na naše válečný úsilí,-žejo?!

0 2
možnosti
HP

Putinovi agenti veřejně v ČR provolávají slávu Putinovi a porád NIC

Zde jeden z posledních tweetů Policie ČR : „Po vyhodnocení dostupných záznamů, včetně těch na sociálních sítích, jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka dle § 404 trestního zákoníku.“

3 0
možnosti
MV

Bu bu bu Burget. Apeluji! Já se vám divím, že tu s ohledem na tu vaši neustálou nespokojenost ještě jste. Já bejt tak nespokojený skoro se vším, už žiju někde jinde, a ne v zemi, kde je pořád co kritizovat a nebýt spokojený.

8 16
možnosti
LB

Milý pane Valíčku, výkřiky bu bu bu jako z mateřské školky skutečně nejsou ničím, s čím bych si dělal těžkou hlavu. A když už se k těmto výkřikům pokusíte přidat nějaké vyjádření ve větách alespoň na úrovni základní školy, tak se opět nevyjadřují k tématu, ale zase jen k mé osobě, protože vymyslet nějaké vyjádření k věci samé evidentně přesahuje vaše možnosti. Jak už jsem vám psal minule, užívejte raději slunečného léta. Je to po vás po všech stránkách lepší trávení volného času, než neustálé ztrapňování se vlastní neschopností.

15 5
možnosti
RK

Mnoho závislých na sociální podpoře státu se nachází i mezi příznivci SPD, PRO, Trikolory... Stačí si projet jejich profily.... Takže se střílíte do nohy.

10 10
možnosti
MK

V diskusi pod článkem o Krupce to vidíte poněkud jinak.

4 3
možnosti
JZ

Tak nepřizpůsobiví nejsou jenom Romové, ale i dezoláti, kteří dělají výtržnosti v soudních budovách. Mezi nimi je hodně příznivců SPD a PRO.

17 6
možnosti
ZZ

Poněkud si pletete pojmy.

Dezolát je hanlivé označení pro životního ztroskotance. Často je tak nazýván například alkoholik nebo bezdomovec. Jde o člověka, který se o sebe nestará, tudíž má odpudivý vzhled, zapáchá apod., případně má nevhodné, až nechutné chování.

6 9
možnosti
MK

Mimochodem, oni si na tu demošku vzali volno z práce?

Když nepracují, z čeho mají tak vyžraný pupky?

Rakušane, jak budeš řešit ty pro-ruská hesla, co Černá síla? Nic?

16 0
možnosti
JZ

Těm, co provolávají sláva Putinovi, by mělo být umožněno vycestovat do Ruska, navždy!

14 2
možnosti
Foto

J82o50s58e44f 92B17á45r64t53a

19. 7. 2023 16:39

Recipročně těm co volají Sláva Ukrajiny.

9 15
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik