Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michelin sem, Michelin tam... zajímalo by mě, kolik lidí se tímto průvodcem řídí, a je ochotných dát polovinu českého průměrného platu za nějakou "kostku ve skluzu"(viz. zde : https://www.youtube.com/watch?v=jYCKGu7fA80)a ještě z restaurace odejít s "příjemným" pocitem hladu.

Ať si to exkluzivně zaplatí zájemci z řad snobů.

0 0
možnosti
JR

J18a96n 18R53á10ž

13. 7. 2023 16:06

Vláda tím poplatkem "Michelinům" ze sebe udělala opět šaška. Ale čemu se divit, že ano?

10 0
možnosti
Foto

Myslíte, že kdyby se těch 50 mega investovalo do romských ubytoven, že by někdo mohl vyčíslit ekonomický přínos? Resp., umíte odhadnout, jak dlouho by takové ubytovny vydržely?

5 2
možnosti
PZ

Sídliště Chánov u Mostu bylo postaveno jen pro Romy cca 400 bytů , včetně školy a další občanské vybavenosti, kolem roku 1977 se tam začali stěhovat.

Bohužel také začali průběžně domy devastovat nyní jsou již 3 domy demolovné, demolice 1,8 mil Kč na dům, náklady na výstavbu, dluhy na vodě nájmu, elektřině jsou určitě přes 50mil, pane autore zde jste to porovnáváním vůči dotaci Michelinům slušně řečeno po......

5 2
možnosti
Foto

10 mega pro Michelin. Je to pro stát hodně nebo málo? Pro jednoho člověka to je hodně, ale pro stát to je míň než pšouk. Jak o tom uvažovat?

10 mega je minimálně deset let života jednoho občana měřeno tím, jak dlouho musí pracovat, aby na daních odvedl 10 mega.

Má český stát přidělit mezinárodnímu kroužku snobů jednoho finančního otroka na minimálně deset let?

Nebo o tom můžete uvažovat jako státista. Na jednotlivci nesejde, důležitá je skupina. Takhle nějak svět vidí třeba Putin. Jednotlivci jsou zbyteční mravenečci, zašlapete jich tisíce a nic.

Tohle si musí každý člověk rozhodnout sám.

Daniel Steigerwald

3 0
možnosti
JK

Pro společnost je to hodně.

0 0
možnosti
BH

Pomoc prosím hledejte na konci svých rukou.

Od Romů, do 60tých let Cikánů je dost blbé stěžovat si na malou pomoc. Jsou zde dost dlouho, aby věděli co je to život a mohli se naučit žít. Ostatní jsou výmluvy.

13 0
možnosti
Foto

On Romům někdo vybombardoval ubytovny, nebo paneláky v Chanově

14 1
možnosti
PB

P28e36t36r 28B72u65r84i55a14n

13. 7. 2023 15:17

Viděl jsem záběry z Chánova i odjinud a věřte, že to tak asi bude.

12 0
možnosti
Foto

MFF KV, Michelin... když jsem nastoupil do mé první profese, na Barrandov, jedno z prvních pořekadel bylo "typická ztrátovka". Mínil se tím natáčecí den, kdy se (zpravidla z důvodu nepřetržitě deštivého počasí) natáčení zrušilo a byly to vyhozené peníze.

Myslím, že je na čase pojem "typická ztrátovka" zavést k nejen podobným rozhodnutím naší povedené vlády.

10 0
možnosti

Až od Vás se dovídám tu sumu pro Michelina, dosud jsem o tom slyšel sice hodně, ale částku mi žádné médium neřeklo, či jsem ji nezastihnul. Je to podobné ždímání, jako dřív miliony pro firmu Dorna, za práva k pořádání moto GP v Brně. Lze s úspěchem pochybovat o tom, že movití cizinci si před dovolenou listují v Michelinu, a pak případně zajásají: Jedem do České republiku, tam jsou kvalitní restaurace, tam neumřeme hlady. Spíš se dá předpokládat, že je může nalákat Praha, Český Krumlov atd., a že budou důvěřovat tomu, že tady hlady nebudou. I bez Michelina.

12 0
možnosti
JR

J45a39n 10R10á26ž

13. 7. 2023 16:08

Jednoduše řečeno, Pohreichova hospodská lobby má dlouhé prsty

6 0
možnosti
FD

Nelozte do hypermarketů-okrádají vás!V jednotě a COOP jsou levnější a neokrádají!Jak blbé!

1 1
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik