Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Že bude politolog jen horlivě kývat, mně bylo jasné, když ho straky okolo dona Pabla vyčarovaly z klobouku. Našli si takového účinkujícího, o kterém nikdo ze skutečných vládců v Berlíně a Bruseli nikdy neřekne, že by nebyl slušný, jo, a naivní voliči k tomu, protože politolog je přece adekvátní partner zahraničí! Podpis ID k němu patří jak svěcená voda do kostela.

1 0
možnosti
Foto

J42o62s41e75f 62B21á33r73t29a

10. 5. 2023 21:18

Ozdrojováno, inteligentní karma.

4 3
možnosti
PB

..... tady už to nejni "asi, možná, snad, mohlo by - kdyby, s největší pravděpodobností, nemůžeme vyloučit, můžeme se domnívat, nelze potvrdit ani vyvrátit, nelze ověřit z jiných zdrojů atd.atd."!,- .... ozdrojováno par excellence, takže dezinfo vyloučeno,- žejo?!

7 2
možnosti
FL

karma. Ještě bych doplnil že Istanbul vyžaduje boj proti genderovým stereotypům. Kdo neví, tak třeba to, jak zrušili v Norsku dětský karneval, protože kluci šli za rytíře a holky za princezny. Nebo jak Volkswagen stáhl reklamu, kde rodinnou pohodu dokreslovala maminka s kočárkem.

Zaujalo mě, jak soudruh Pávek doporučoval Istanbul rychle přijmout. Jak sloužil tehdy nejvyšší mocnosti, Sovětskému svazu, stejně tak dnes Bruselu, opět proti zájmům Česka.

10 5
možnosti
PK

Partnerem Fialy je Berlín. S Bavorskem větším než ČR udržujme přátelské vztahy, stejně jako s ostatními Bundeslander. Ale s Fialou šetřeme. Aby za čas nejednal i se slezským vojvodou jako rovný s rovným. Osobně si myslím že vysílat českého ministra na jednání "mannschaftu" není taktické.

1 1
možnosti
MV

Vy už žádné signály vysílat nemusíte. V některých případech je jasno i bez nich.

12 8
možnosti
LB

Samozřejmě, někteří mají předem jasno bez uvedení či rozporování jakýchkoli faktů. Říká se jim fanatici.

13 3
možnosti
LS

Jen jsem kouknul na váš odkaz irepublika a je hned jasno.

Další konspirátoři, kteří si chtějí vydělat na dezinformacich.

11 11
možnosti
LB

Milý pane, dokažte, že jediný fakt, který jsem uvedl, není pravdivý. Já jsem naopak jejich pravdivost dokázal odkazy za článkem.

9 3
možnosti
RK

Málo úderné, ale myslím, že by se to vůdci Okamurovi mohlo líbit.

14 10
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,64
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik