Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Jak se dostali mamuti do věčně zmrzlého permafrostu?

0 0
možnosti
AK

Smlouvy, granty, místo v médiích nezískají přírodovědci, kteří tvrdí, že teplota na Zemi souvisí se sluneční aktivitou a že je tedy lidmi neovlivnitelná.

Že po zvýšení sluneční aktivity - a teploty na Zemi - dojde s 6- až 11-ti měsíčním zpožděním i ke zvýšení objemového procenta CO2 v atmosféře.

Příčinou zvýšení teploty na Zemi je tedy zvýšená sluneční aktivita. Zvýšení objemového procenta CO2 je následek.

A když zaměňujeme příčinu a následek, můžeme sice utratit miliardy, ale požadovaný výsledek se stejně nedostaví - tvrdí oni.

Já nejsem přírodovědec, takže nevím jestli mají pravdu oni nebo jejich odpůrci.

Ale myslím si, že když se neshodnou ani přírodovědci, tak nevím, proč by bylo třeba se chovat jako by bylo jasné, že oteplování je vyvolané činností člověka a sodovkovým plynem...

9 1
možnosti
JK

S přírodovědci, kteří tvrdí, že Země je placatá, se to má úplně stejně.

0 2
možnosti
AK

Myslím si, že ta dnešní hrůza se jmenuje aktivisti.

Stále víc nám vládnou lidé, kteří si z boje za něco nebo proti něčemu udělali životní program a skvělý způsob obživy - aktivisti.

Nikdo je nevolil a za nic neodpovídají - přesto nám vládnou.

Protože hlasitě křičí a málokdo si troufne jim odporovat nebo říct že jim nepošle finanční příspěvek.

A nikdy nemají dost - to by museli zavřít krám a jít dělat něco užitečného.

Vnucená elektromobilita je jen jeden z projevů, ale zvrhlost zásahů profesionálních aktivistů do života EU a nejen EU je vidět i v dalších oblastech. Práva menšin, genderová vyváženost čehokoliv, LGBT+, zákaz knih Karla Maye atd. atd. Vždycky napřed existoval nějaký problém a ten byl řešen a vyřešen. Ovšem nikdy na 100%, protože tu už není efektivní. Třeba emise aut. Jasně, smrdělo to. Hodně. Mezi EURO 0 a EURO 6 je ale už tak ohromný rozdíl, že diesel funguje jako čistička vzduchu. Ano, vypouští do ovzduší méně pevných částic než kolik jich nasává. Takže by se na to aktivisti už mohli vykašlat a na politiky netlačit dál. Ale nedají pokoj. Nikdy. A až v roce 2035 budou v prodeji jen elektromobily, budou otravovat dál. Co by jinak dělali a čím by se živili? Bude jim vadit hluk elektrických aut, nebo otěr z pneumatik nebo cokoliv jiného. Kde najít politiky kteří je pošlou do háje a firmy, které jim řeknou, že na jejich ptákoviny peníze nedají?

10 0
možnosti
JK

Tak to jsem nevěděl, že Petr Fiala je nikým nevolený ekoaktivista.

0 2
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 33,64
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik