Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vymýšlení puče je opravdu hanebnou kratochvílí. Jeden leží v hlavě našeho pana prezidenta. Ještě aby tak u pana Vystrčila & spol byla nalezena hromada zbraní jako u oněch vyšinutých říšských občanů...:-)

U nás zatím ty nebezpečné migranty řešit naštěstí nemusíme. K nám zdají se přicházet z temnot ti, kteří tu jsou sice doma, ale jeví se jako příchozí z ruských školících center či petrohradské trollí farmy. Proto je povzbudivé že SPD se svým kandidátem na prezidenta patrně neuspěje.

0 0
možnosti
ŠK

Děkuji za článek.!!

0 0
možnosti
TT

Mírumilovní muslimové jsou ti, kteří za sebe nechají střílet ostatní muslimy. Dá se říct, že se jedná o muslimy zbabělé.

0 0
možnosti
Foto

Možná že se pozadí jenom tlačí do popředí?

1 0
možnosti
JK

ja bych to spis prelozil jako 'migracni kontext'. Jako pozadi je to bohuzel nepresne - ale je jasne, ze kdyz je vule si do tech mgrantu kopnout, tak se ten spravny preklad najde.

Jinak si myslim, ze tomu , co napsal autor rse ika 'plac na rozlitym mlekem'

0 0
možnosti
PB

..... sa vopakuju, ale to slovíčko "dezinformace" je fascinující!,- cca pět -sedm jařin nazad byl zdejší hlavní portál (a jiné) pln titulků ..... "to zvládneme, vítáme, obohacení,- vědci, dochtoři, vzdělanci - kvalitní pracovní síla, multikulti ráj na zemi, reprodukce, natalita ......etc.etc.!,- ...... a rázem nám z teho mediálního nadšení zvostalo enem to vskutku reálné EU"migrační pozadí!"

6 0
možnosti
ŠK

Ještě bylo i "fašistické" Maďarsko, které těmto lidem v cestě za Mutti začalo stavět plot. Ono vlastně začali plot stavět když jim "vydupali zahrádku". Nejvíc do fašistů řval Rakušák. Němec chtěl proti Maďarsku tvrdé sankce. A hle, dnes dělá co? staví ploty a kontroly. A v Berlíně veselo. A bylo veselo pouze v Berlíně?

2 0
možnosti
MK

Když si vzpomenu, jak se tady banovalo za názory, že si Němci pod sebou řežou větev, za názory, že my tady muslimy nechceme...

9 0
možnosti
JD

Včera byla v Rozhlase rozebírána tato kauza.

Mluvil tam šéf policistů. Řekl, že jim šlo o život, že je výtržníci chtěli zabít.

Dnes Německé noviny píší o nezvládnuté migraci.

Němci si pod sebou uřízli větev! Poděkujme Angele M.RvRvRv

Jasná karma!

11 0
možnosti
Foto

R^

Smutne na tom je, ze vlada ve strachu ze svych obcanu nasazuje 3 tis.policajtu na zatahy a domovni prohlidky kvuli vymyslenemu puci. A s timto nasilim si neporadi, resp.cenzuruje udaje k migracni krizi.

Nemecko, Francie a Anglie jsou ztracene. Nezbyva nez branit casti Evropy, ktere maji sanci se udrzet bez velkych zmen.

15 0
možnosti
ŠK

Ale ta špinavá vlna se hrne i ze strany Ruska! Velký počet ruských občanů jsou mahomedáni.

0 1
možnosti
RJ

Dokonale řečeno. Byť to nepochybně schytáte.R^

Blbé je to, že z tohohle nevidno cestu ven.

9 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik