Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viete aký to bol užitočný materiál na výučbu angličtiny? Preberali sme totiž stupňovanie a tak som im ukázala tento obrázok s tým, nech ho opíšu. Z top viet mojich študentov vyberám: She is heavier than all the other girls together. She has the longest penis.

0 0
možnosti

Když se podívám na ty "krasotinky" v pozadí, pochybuji, že šlo o soutěž krásy.:-P

1 0
možnosti

I když soutěž proběhla jen v menším americkém státě New Hampshire (asi 1,5 mil. obyvatel), je to strašné. Někdy mám pocit že na Putinově teorii o úpadku Západu je přece jen zrnko pravdy. Ona taková rakouská Conchita Wurst ... a našli bychom další.

5 0
možnosti

Západ v úpadku je, o tom snad ani nelze pochybovat. Stále to však není žádný důvod pro rozpoutání války. On ten Západ upadne sám i bez ní.

0 0
možnosti

Nenechte se mýlit. Věstonická Venuše není žádná oslava ženskosti a plodnosti, ale karikatura tchýně. Vězte, že tento problém je nejen zásadní, ale také věčný.

6 0
možnosti

Můžete mít pravdu, ovšem všeobecně přijímaným faktem je to, že Věstonickou Venuši uplácal kdosi, kdo chtěl zpodobnit ženu, která pro něho něco znamenala, a to, co pro něho znamenala onen umělec znamenitě vyjádřil ve tvarech, které uplácal, což zcela zřejmě vede k myšlence, že uplácal svůj idol, nikoli svoji Nemesis. Uplácal-li by svoji tchýni a dal-li by ji právě takové tvary, pak bychom museli zcela přehodnotit vývoj lidstva a též připustit zásah do tohoto vývoje nějakou mimozemskou entitou, neboť zbožštění starých tlustých tchýní by se žádný pozemský tvor dobrovolně nedopustil.

Leč to je jen poněkud uvolněná teorie někoho, kdo o těchto věcech nic neví.

Můžete to konzultovat s nějakým antropologem a své poznatky zveřejnit. Třeba se oba dozvíme něco zajímavého.

0 0
možnosti

J40a38n 53R85á95ž

11. 11. 2022 18:49

Podíval jsem se a nedivím se. Vždyť ten Brien je opravdu krásná ženská. Má všechny přednosti amerických standardně rostlých žen, je správné rasově namichaný a genderově vyvážený podle současných trendů. Má tedy všechny předpoklady aby uspěl i v Miss Universe. Samozřejmě při kádrově správném, to jest sexuálně neurčitém složení poroty.

Jsme zapšklí Evropané, kteří máme o tom jak má žena vypadat stále představy jako neandrtálci a dokonce mnozí z nás ještě trvají na předpotopním názoru, že žena má mít sexappeal a někteří dokonce prosazují zcestnou myšlenku, že jen osoba, která má fiziologické předpoklady být ženou, může rodit děti.

2 0
možnosti

J71a18n 77R17á30ž

11. 11. 2022 18:53

Acho to i/y mi uniklo. ;-D

0 0
možnosti

To vítězství je samozřejmě absurdní, ale zase nepište nesmysly: ta osoba v podstatě vyhrála okresní kolo ("Miss Greater Derry"), v žádném případě ne celoamerickou soutěž.

3 0
možnosti

Opakovaně píšu, že se jednalo o oblastní soutěž. Ano, přiznávám, zkreslil jsem význam té věci v titulku článku, ale chtěl jsem i tím titulkem sdělit podstatu a něco jako "oblastní soutěž o miss vyhrál v USA ten či onen" se mi prostě do titulku nevešlo. Takže ano, toto záměrné zkreslení faktů uznávám, na podstatě mého sdělení to však nic nemění.

0 0
možnosti

J90a83n 55R47á72ž

11. 11. 2022 18:51

K politování jsou lidé, kteří nemají smysl pro srandu!;-D

1 0
možnosti

Je to neuvěřitelné... 8-o:-/

Mě by opravdu zajímalo, jak probíhalo to hlasování, zda hlasovala veřejnost (/a jak), nebo jen nějaká porota.

Takto "na první dobrou" a na dálku se to zdá být jako nějaká recese, obávám se ale, že je to snad míněno vážně, a degenerace společnosti "úspěšně" pokračuje.

P.S.: ten chleba nic moc...

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik