Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Zákaz nepřátelských webů v době války, kterou pomáhaly rozpoutat, nepovažuji za cenzuru.

Programové prohlášení SPD, ve kterém žádají vystoupení z EU a NATO hodnotím jako zločinnou vlastizradu.

7 2
možnosti
JF

Co provést myšlenkovou úvahu .. Čím nás ohrožují cizí názory? Ze je někdo má nebo ze na ně nalitneme? Co mohu ovlivnit? Co nemohu ovlivnit? Když si na toto odpovíte dostanete svou vlastni odpověď s kterou bud mohu souhlasit nebo nemusim ... jiné to je kdyz vám někdo ze své výkone moci bude vnucovat co mate říkat říkat co ne ... máte říkat to co si nemyslíte??? Jf to ? To je svoboda slova! Proto je to v listine lt uvádí slovo zakladni ... neprebirejme metody proti kterým stojíme ... je to právě o tom její uvědomění .. poznání ...

0 2
možnosti
MS

Je zajímavý, jak jsou bojovníci proti cenzuře a za svobodu slova přesvědčeni o své pravdě natolik, že ani jeden dosud nedal žalobu k žádnému soudu. Dokonce ani zdejší advokát z trikolory, který proti cenzuře brojí dlouhodobě, a mohl by nějakého zdejšího žalobce i zastupovat gratis, kvůli reklamě - prostě cznic. Ani nikdo z těch osmi vypnutých webů - prostě žádná žaloba!

Co vám brání tu žalobu podat? Biden? EU? NATO? Pětikolka?

Běžně vás i obyčejný policajt na výzvu omezí na vašich ústavních právech a zdůvodní to krátce. Nedělá žádné sáhodlouhé vysvětlovací elaboráty, proč dělá to, či ono. Prostě vás vyzve a vy musíte poslechnout. Stěžovat si můžete až pak.

Nebo ještě lépe - nic cz je jeden z mnoha správců domén, čili každý občan ČR se může stát registrátorem a poskytnout doménu Aeronetu, protiproudu atd. A může na vlastní kůži zjistit jaká byla ta předmětná "intenzivní konzultace s bezpečnostními složkami státu"

5 0
možnosti
LB

- CZ.NIC spravuje doménu CZ, tedy s jasně výsadním postavením právě proto, že se odkazuje na původ v Česku.

- nemáte aktuální informace, pan Koudelka již činí právní kroky

- policajt vás omezí na vašich právech z moci zákona v zákonem stanovených mezích

- CZ.NIC říká, že nebýt žádosti vlády, ty weby by neblokoval, jinak řečeno se evidentně dopustili cenzury na žádost vlády, což je protiústavní, jak jsem v článku dovodil. V tomto ohledu je tedy irelevantní, jaký správce domény to udělal - o cenzuře rozhodla vláda a přikázala by to evidentně jakémukoli správci domény.

2 2
možnosti
RP

kolik agrese od lidí, co se vydávají za tu pravou demokracii RvRv

a jsou to neustále ti samí ...

víte, oni ti druzý nemůžou za vás zk.rvený život, ten si děláte sami

0 1
možnosti

To je holt ta "demokratůra" rudolfe;-D;-D

1 0
možnosti
LB

Vážení čtenáři,

děkuji za Vaše názory, podnětné jsou i názory, se kterými nesouhlasím. A pro ty, kteří nadávají a nepoužívají žádné argumenty opakuji to, co jsem uvedl mnohokrát: Z diskuze pod článkem nikdy nic nesmažu. Bude to zde k vaší ostudě viset napořád a každý se bude moci kdykoli přesvědčit, co jste zač.

2 2
možnosti
Foto

Budete stát na stanici tramvaje a než tato přijede, přistoupí nějaký chlap k pánovi stojícímu po vaší pravici a útočným nožem ho bodne do hrudníku. Ten se zhroutí a je na místě mrtev.

Otázka: To budete opravdu čekat na nějaké soudní rozhodnutí, abyste mohl o tom cizinci mohl svobodně a odpovědně říct, že je útočník a zabil toho vašeho souseda po pravici?

Vy jste fakt neskutečněj. Nejste vod Okam ury?

5 0
možnosti

Je jasné, proč za tu "svobodu" slova bojuje ta espeďácká banda ubožáků...hodně z nich má, nebo mělo nějaký podíl na těch prolhaných webech, nebo je využívali ke své propagandě.

4 0
možnosti
JF

Kazdy zakon a kazdy paragraf je jen nastrojem v necich rukach a kdyz je v rukach produktů normalizacnich pomeru napr. těch co se vydávají za demokraty oproti jimi označeným nedemokratum jak příznačné, ze je pouzit místo na Kukluksklan tak na svobodné demokratické diskuze. Je to něco mezi amaterismem, záměrem a padlym státem ... zde v zakladnim nepochopeni zakona, ktery vznika jeho pouzitim, znormalizovaneho na pouhou sablonu jak pro Kukluksklan tak pro svobodne verejne diskuze jako krve demokracie ... jak priznacne natoz jaky pak pouhy zastupce hlavniho normalizatora ... hnus fialovej !!! ;-)

0 2
možnosti
VV

Vy jste fakt neskutečnej, někdy zkuste navštívit FCB svého guru Okamury, to je super nářez. Všechny nepohodlné názory pečlivě vymazány a na titulce vybrané ty nejservilnější, hnuss,...

10 0
možnosti
JK

J69i95r27k42a 40K16o97r96n

2. 3. 2022 21:38

Tvl, espéďák mudruje o svobodě slova.....zkuste napsat na oficiální FB SPD cokoli jiného, než jsou Okamurovy "pravdy" a okamžitě letíte s doživotním banem ven...jste blázen

9 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik