Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mě ne. Vynechejte socialistické postupy ovlivňování většiny heslem v generalizaci. Křeček tohle poslání nikdy neměl dělat a je typickou ukázkou, kam se suneme od megaskvělých osobností typu pana Motejla. K umindrákovanému ombudsmanovi Křečkovi... kdo tohle nevidí...???

V každé skupině jsou ti, co jsou uřvaní a chtějí výhody a zneužijí všechno. Půjdu na komoru. Budu taky mluvit za některé z nás. Kolik nevkusu řídí naše životy ve špatných rozhodnutích. Kde to začíná? V malickostech. Nevkusná Schillerová...v chrlení nevkusu... proč by ne, když se někdo s podbradkem vyfotí zespoda a je to pro místní nevkus něco, co stačí. Nevkus jen tady na blogu, kam se vrtneš, milovník nevkusné strany ANO, kam se na blogu podívaš... Výměna manželek?..nemám pocit, že bílí jsou hvězdami. Nemám pocit, že se mladí Romové obléknou hůř než půlka zdejších, ba naopak, že si na ibstagram dají krásné romské holky tak pitomé fotky jako kdosi z podhledu, viďte.. Mají ixkrát větsí vkus v muzice, v oblékání, v chování mnozí...neexistuje nepomoct třeba s kočárkem, řada z nich je velice fajn...ale my ufrustrovaní umaštění po nich furt budeme jezdit. Psát blogy a cítit se silaky. Všude jsou ti, co mají nižší IQ. A i Romové jsou vskutku ti, kteří žít spořádaně umějí. Jednou z největších chyb je právě to, ve všech vyloučeních, co jim připravujene, vzbuzovat v nich pocit vyloučenosti v semknutí komunity. Právé tohle je kámen úrazu někoho, komu 30krát nedají práci sestěhovávat do ghet... Blbý blog až hrúza.

3 8
možnosti
ZJ

.... Stanislav Křeček - první a bohužel poslední sociální demokrat s jehož názorem se dá souhlasit R^!

2 0
možnosti
Foto

Nemluvte za mě Lukáši. Předem díky. Možná by si měl pan Křeček i Vy zkusit poctivě odpovědět na otázku, jestli snem jakýchkoli lidských bytostí je skutečně bydlet ve vyloučených lokalitách, nebo jestli je někde na počátku třeba nějaká chyba kterou nevidíte...

2 5
možnosti
PV

P77a27v91e25l 22V17é73b88r

11. 2. 2022 8:28

Řekl bych, že skutečně snem některých lidských bytostí bydlet ve vyloučených lokalitách a jakmile se ocitnou v nějaké té nevyloučené, dělají vše pro to, aby se vyloučenou stala.

Pochopte, že tzv. vyloučená lokalita nevznikne rozhodnutím úřadů, ale protože jisté etnikum prostě žije jako ... no, prostě tak, že v místě jejich pobytu vznikne vyloučená lokalita.

6 0
možnosti
PK

V práci Praha) máme 2 výborné romské uklízečky. Původem ze středního Slovenska. Všeobecně jsou vážené, žádná diškriminácia podle toho "Romodrom-u", který navrhuje Křečkovo odvolání. Ale je za nimi práce, což se bohužel o většině etnika říci nedá.

3 0
možnosti
JD

J92a72n 23D97o28u16š61e62k

11. 2. 2022 7:55

To je právě to. Za některými je práce, za některými ne. Já měl nejvýraznější zkušenost s Romem vedle kterého jsem dva roky bydlel. Ponocování, křik, urážky, dluhy, exekuce, zlodějiny. Krušné dva roky.

Ale od kamaráda jsem slyšel ze jeho známý má kamaráda Roma, který pracuje. :-P

0 0
možnosti
PB

..... to říkám všade a porád, takže pan ombudsman za mě osobně nic říkat nemusel!,- jediný, co by mi mohl vysvětlit je, KDO jim brání v docházce na základku, kdo jim brání studovat, kdo jim brání hákovat, kdo jim brání podnikat, kdo jim brání pořídit si kvartýr, auto, barák, ....... KDO to je, jakej má vlastně motiv a kdo jim konkrétně tak porád ubližuje ?!?,- a jmenovitě!!

12 0
možnosti
JJ

Myslím, že se vy i pan Křeček pletete. Řešení je totiž jednoduché. Stačí jen změnit slovník. Ti lidé z vyloučených lokalit totiž nejsou Romové. To jsou "čecháčci" a mohou si za to sami, jak by nám vysvětlil jeden zdejší, slovutný bloger.

4 0
možnosti
MK

M67i27l26a35n 57K10e77s43l

10. 2. 2022 23:09

Při sčítání lidu zjistili,že k romské národnosti se jich hlásí čím dál méně.

0 0
možnosti
AL

Říká se, že skutečné prbolémy s Cikány začaly v 60.letech, kdy jim stát zakázal močovat, protože je to nedůstojné v socialistické společnosti a začal je učit žít usedle. Od té doby se to už jen veze.

0 0
možnosti
JJ

Někde jsem četl, že těch agentur pro začleńování Romů je asi 140. Kdyby stát těmto agenturám nedával nic, ušetřilo by se celkem dost peněz, a Rómové by to stejně nepoznali.

7 0
možnosti
RK

A kde jste to četl? Jo aha, už nevím. Tak to jo.

3 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS