Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co na to říká Cemper ?:

Česká média zveřejnila informace týkající se neprůzračných aktivit někdejší firmy kandidáta na post ministra průmyslu a obchodu Věslava Michalika. Deník N totiž uvádí, že si společnosti spojené s rodinou místopředsedy STANu půjčily celkem kolem 4,6 milionů eur od kyperské firmy Lowfield Investments, jejíž vlastník není znám.

;-)

0 0
možnosti

Nejhorší je, když nejvyšší politici (Biden) z vás udělají zločince, i když nezávislý soud vás osvobodil. Tak trošku návod na lynčování.

2 0
možnosti

Už staří latiníci věděli, že: Veritas cemper viva.

0 0
možnosti

No jo, Cemper... Před nějakou dobou jsem si s manipulátory (asi na FB) vyměnil pár zpráv. Ukončil jsem to tím, že jsem prohlásil pana Cempera za jejich největší problém. Je dost možné, že jsem si psal právě s ním. :-)

0 0
možnosti

On byl v minulosti naprosto ujetý.

Není možní možné, aby takto postižený člověk už prohlédl.

;-)

0 0
možnosti

.... tak vono je obecně známo, že tyhleti zachránci všehomíra sa opájejí vlastní důležitostí, neomylností a jedinou pravdou. Jejich společenská role, byť sa to nezdá, je ale nesmírně důležitá;-)!,- ....... jak nejlépe vysvětlit studentům sociologie pojmy jako je např. obskurní jedinec, fanatismus, neochvějná víra v sebe sama, sebestřednost, zaslepenost, matení dojmů a pojmů, demagogie, etc.etc.?!

2 0
možnosti
Foto

Tak na serveru např. "kouzelnici.cz" očekávám logicky kouzla, na serveru "manipulatori.cz" logicky lze očekávat manipulace ;-)

11 0
možnosti

Bylo zajímavé sledovat demonstrace BLM, působení Rittenhause a následní soudní spor. Nic z toho by se zřejmě v Česku nestalo. A pokud by někdo na demonstraci střílel ze samopalu-bylo by to fakt divné. Zatímco mezi boys of Amerika je pálení do lidí z automatických zbraní poměrně všední záležitost. Ten národ akceptoval násilí jako součást své existence. Dá se to využít v dobrém - pořážka Hitlera a asi i Japonců, ale i ve zlém - x zbytečných amerických válke počínaje Vietnamem.

1 0
možnosti

Je to fanatik, ale žije se mu dobře. Kdo ho platí?

4 0
možnosti

Financuje jej nějaký Ladislav Procházka a státní podniky či univerzity.

Dostává tedy systémem přerozdělování peněz od krajů a měst, ale i hydrometeorologického ústavu.

Procházka dostává od obcí, krajů, měst ....... cca 8 mil Kč - údajně za výstřižkovou službu a tyto peníze pak přerozděluje dál - tedy i Cemperovi.

Je to léty ověřený systém nepřímého financování různých spolků a neziskových organizací který je de facto financován samotným státem - byť se peníze protočí přes vysoké školy, krajské, městské, či obecní rozpočty, nebo i státní organizace ......

;-(

0 0
možnosti

Mě by jen zajímalo, kdo určil, že tenhle levicový fanatik má absolutní patent na pravdu.

10 0
možnosti

To neurčil nikdo. Cemper pouze sbírá fakta, analyzuje je, srovnává a prezentuje výsledky. A většinou jsou pravdivé. Jako osobu ho moc nemusím, ale pro nás demokraty je snad podstatný obsah vyjádření a ne osoba, která ho vysloví. Nebo ne?

0 4
možnosti

No ... ale tenkrát to opravdu ještě potvrzeno nebylo. Nebo jo?

0 0
možnosti

Nebylo. Ovšem Cemper věděl všechno předem (a jako vždy špatně).

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS