Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

50% jeho genů pochází z ČR tedy evidentně je původem z Čech.

Vaše tvrzení je jen poplatné tomu co tvrdit chcete.

U jiných, kteří jsou třeba již ve 3generaci v Německu říkáte, že by se měli vrátit do země původu, přestože tam třeba nikdy nebyli a rodiče mohou mít z různých zemí

0 3
možnosti
Foto

Co to blábolíte?

0 0
možnosti

Považuji za zcela normální, že je zapotřebí hlídat venkovní hranice EU před nelegální migrací a používat k tomu i moderní technologie. Násilný přechod hranic není totiž legální nikde na světě. Pokud má nějaký stát potřebu přijmout migranty, nechť tak činí běžným úředním postupem - vydáním pobytových a pracovních víz. Jedině tak lze počet imigrantů úspěšně regulovat. a zatnout zároveň i tipec převáděčským gangům.

12 0
možnosti
Foto

Pane autore, příklady A. Krnáčové, A. Babiše nebo T. Okamury jasně dávají najevo, že problémy migrantů je třeba řešit v jejich rodných zemích. Jak správně poznamenal pan Bereš, migranti přicházejí a neodcházejí. U těch tří, které jsem zmínil, je nutné dodat, že bohužel neodcházejí.

1 1
možnosti
SB

Krnáčová už odešla, Babiš a Okamura v politice budou pouze tak dlouho, dokud budou mít mandát od voličů. Ani o den déle.

Migranti však neodejdou.

9 0
možnosti
Foto

Neziskovkám se nedá divit. Pro ně migranti představují příjem.

7 0
možnosti
SB

Jelikož jste to utnul už u pouhého konstatování, že to pro neziskovky znamená příjem, nezbývá než souhlasit.

Avšak je nutné dodat, že je příjem a příjem.

Pro zaměstnance je příjem to, když jednou za měsíc dostane na účet svůj plat. Mnohdy to bývají peníze tvrdě vydělané poctivou prací. Tramvaják například musí za měsíc při dvaceti šichtách ujet bez nehody pět tisíc kilometrů, aby jednou do měsíce ten plat dostal. Přičemž s tím souvisí i pocení se vedrem v červenci, trochu pocitu chladu v lednu, povinnost řešit konflikty s agresivními cestujícími, neustálá ostražitost, protože nikdy neví, kdy mu někdo vjede nebo vstoupí do kolejiště, nutnost náhle improvizace při poruše stroje apod.

A potom jsou i zisky třeba třiceti stříbrných grošů, které dostal Jidáš za svou zradu.

Je hlediska právní a je hledisko morální.

Po právní stránce jsou příjmy zaměstnanců těchto neziskovek stejně legální jako plat tramvajáka. Obojí má do úplně stejné míry oporu v současných zákonech.

Ale po morální stránce mi příjmy zaměstnanců těchto neziskovek připomínají onen slavný jidášský groš.

Takový je můj názor.

5 0
možnosti
SB

Já osobně se nebojím nejvíce těch pseudohumanistů, o kterých píšete. Těch není tolik moc, aby nás mohli nějak rozvrátit.

Mnohem větším nebezpečím jsou podle mého názoru lidé, kteří sice mají stejný názor jako autor tohoto blogu, ale považují to za marginální problém.

Bojím se takových lidí, kteří řeknou:

"Ano je to problém, ale raději tento problém než Babiše ve Strakovce"

"Ano, je to problém, ale mnohem více mě znepokojuje to, že Havla všude zvali, ale teď máme prezidenta, kterého nezve nikdo nikam."

Například Pirátům přinesou volební vítězství nikoli lidé, kteří by fandili migrantům nebo legalizaci drog, nýbrž lidé, kteří si myslí, že to sice správné není, ale kteří to podceňují.

Až takoví lidé zjistí, že Babišové a Zemanové a jim podobní politici přicházejí a odcházejí, ale migranti přicházejí a neodcházejí, tak bude pozdě.

17 1
možnosti
PK

Rád bych pani Molnarové napsal otevřený dopis, ale obávám se že bych hledal dlouho ty správné, tedy ve slušné společnosti užívané výrazivo....

3 0
možnosti
ŠK

No už úvodem bych ji určitě neoslovil "paní".

0 0
možnosti
Foto

Pan Kindl je vedle jiného i volič Pirátů? To jsem nevěděl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik