Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Kde berete právo hodnotit černošské umění, když nejste černoch? Neměl bych to někde oznámit?

0 0
možnosti
BG

Jste docela expert na hledání nesmyslů. Ale jak se popasovat se současnou situací, na to jste srab. Hlavně je nutné řešit Brambůrka a Rijneveldovou.

0 0
možnosti
PB

Z vás ta tolerance fakt stříká po litrech. A nejen tady, ale i na jiných diskuzích. Hlavně že se arogantně domáháte pro sebe respektu. Jste přesně ta ukázka v přímém přenosu, kam tohle šílenství, které autor v blogu zmiňuje, povede. K nabubřelé agresi a totalitním praktikách takových skupin, které si uzurpují nárok nařizovat jiným, jak se mají chovat.

3 1
možnosti
PB

..... řešení je nasnadě,- bílej hetero bude spisovat, hrát, skládat, malovat a filmovat výhradně pro svoji komunitu tak, jak mu velí kultura, zvyky a tradice. Černej, žlutej, voranžovej, zelenej, holkomuži, LGBT atdatd. svoji tvorbu vystaví na stejným fundamentu,- žádnej svár, žádná závist, žádný kampaně, žádný pochybnosti! Každej umjelec, celebrita, ikona či idol z té či oné komunity bude obdivován výhradně svým spřízněným publikem,- tak si to nakonec všichni přejí, nebo néééé?!?,- .............jak prostéV!

4 0
možnosti
Foto

Inauguraci jsem nevidel, ale intuice mi rika, ze to bude, jak pisete. Zdraham se otevrit odkazy na konci Vaseho clanku, tusim, co me tam ceka a ne vse asi chci videt.

0 0
možnosti
Foto

Vyšinuté minority řeší na sociálních sítích své vyšinuté názory (právo na názor, po kterém tu takový jako vy volají), tím že to řešíte taky, jste se sám zařadil mezi vyšinuté minority (normální lidi, mají normální - tedy úplně jiné starosti), no a že o tom píší právě na iDnes? A o čem mají psát, aby zaujali, když o tom co se děje u nás doma, pravdivě informovat nemohou?;-D Vaše starosti bych chtěl mít, a jistě o mnozí další. Rv

4 4
možnosti
EH

Dneska vyšinutý názor, zítra jediný správný názor a pozítří zákon. Stačí správná doba a úrodná půda, jako byla třeba třicátá léta pro holocaust.

Jo a za tento názor výše se v USA už vyhazuje z práce. Jako si černoši ukradli rasismus a přejmenovali na aktivismus, někteří si ukradli genocidu a nesnesou, že by se mohla týkat i jiných národů či skupin obyvatel.

5 1
možnosti

Zdá se, že lidstvo nevymře na covidovou pandémii, ale na svoji blbost, kdy bude řešit podobně nesmysly. Na světě je k řešení více věcí než se dohadovat, zda černocha lze nazvat černochem. A popírat fakt, že se prostě dělíme na dvě pohlaví a jen skutečný genderově odlišený pár může tvořit vyváženou a reprodukce schopnou rodinu, když je to podloženo zkušenostmi mnoha tisíc let, může fakt jen ten, kdo to nemá v hlavě správně srovnané! Rv

5 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik