Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a48n 79R88y64c93h44l94i17k

4. 11. 2020 23:26

Blížíme se k civilizovanému světu - snáz se publikuje líbivá ušlechtilá lež než nepříjemná pravda.

0 0
možnosti
DR

JJa iba dúfam , že komunisti neboli až tak hlúpi a neskartovali projekty svojich "ochranných pásiem " na hraniciach . Potom to bude jednodiché , rýchlo sa obnovia , len smer sa zmení , minové pole pred drátmi , samozrejme od nemcov a rakušanov !

1 0
možnosti
AV

A38d19a38m 29V48í67c49h54a

1. 11. 2020 1:45

máte pravdu nejlepší by bylo kdyby nikdo nepřekračoval hranice států

1 1
možnosti
PT

P19e52t16r 61T17e48s16a47ř

1. 11. 2020 11:18

chybí jen slovíčko NELEGÁLNĚ . Stát je od toho aby zajistil, že nikdo nepřekročí hranice nelegálně.

1 0
možnosti
LH

Pan Pehe nám jistě doporučí, abychom volili Piráty a bylo také u nás solidárně živěji. Autor naznačil, jak je výměna Evropanů neodvolatelně organizována pátými kolonami v Bruselu a ve všech zemích, tak jen volte ty svolné.

7 0
možnosti
PD

Ve Francii žije 6 mil muslimů a 95% z nich jsou mírumilovní lidé, kteří jsou rádi za možnost života v tomto státě - problém jsou imámové placení z arab světa.

1 12
možnosti
MR

Problem jsou kterikoliv z tech 6 mil a to ve chvili kdy se jim zacne darit spatne. Pak se totiz v kazde sure, hadisu doctou ze jsou nadrazeni, ze nemuslimove jim maji slouzit, odevzdavat majetek protoze vse patri muslimum a zabit pro vystrahu kafiry, kteri sve muslimske vladce neuznavaji. Tak to delal Mohamed autor islamu a vsichni nasledovnici 1400 let. Kazdy tolerentni posun islamu k lepsimu byl smeten krvavou revoluci, kdy mirumilovni muslimove byli zabiti temi co chteli navrat k Mohamedovi. Zabiti byli za nemuslimstvi za odpadlictvi, je to Mohameduv samoocistny mechanizmus.

9 0
možnosti
MK

R^R^R^ Vypadá to, že situace ve Francii je přelomová. Pokud Macron vydrží. A budou na něj obrovské tlaky. Především od islámských států, které budou "bránit" své souvěrce. Teroristické útoky se ale vystupňují, a pak přijdou tlaky i z Francie. Lidé se začnou bát a tlačit na Macrona, aby ustoupil a neprovokoval. Přelomové mi připadá i to, že se nějak vytratila slova jako xenfobie nebo politická korektnost.

3 0
možnosti
ŠK

Přesné, ale na bytosti jako ten vrah z Nice a Pehe bych se vyvaroval používat slovo "pán".

1 0
možnosti
ZS

karma 100%!!

absolutně a přesné a vystižné, díky! R^

16 0
možnosti
MN

Bylo by zajímavé zjistit kolik procent z afrických a arabských migrantů se v Evropě skutečně integrovalo a pravidelně měsíčně odvádějí zálohu na daň z příjmu a sociální a zdravotní pojištění.

Poku to je více než 5 % tak bych byl mile překvapen.

9 0
možnosti
PD

V Německu po 3 letech pracuje a odvádí daně cca 500tis tj 50%, více než se čekalo.

0 5
možnosti
MK

Když jsem četl různá proroctví a vpádu muslimů do Evropy, nebylo mi jasné jak to chtéjí tzv. "véříci" provést. Vojensky jako v minulosti mi to připadalo nemožné. No a když začaly migrační vlny hned mi to docvaklo. To je ten způsob jak to bylo myšleno v proroctví. Využijí naší neschopnosti se dohodnout mezi státy, což v proroctvi bylo zminěno. Jim nejde o nic jiného než o rozšíření vlivu Islámu do Evropy o který se snaží již několik století. Z bezvěrců je nutné udělat "věřící". No a aby nebylo tak jednoduché, tak si z toho někteří udělali byznys výnosnější jak drogy.

20 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,64
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik