Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení diskutující, děkuji za Vaše příspěvky i Vaši podporu. Jistě se k těmto tématům ještě vrátím.

1 0
možnosti

Ta Zdíša je asi ta samá Zdislava Pokorná co psala o Xaverovi, ze si nechava platit od hostu ktere si zve. Nebo je to shoda jmen?

2 0
možnosti

" Francouzi ve Francii napadli Francouzku" ....KRISTOVANOHO!

Křeček MÁ pravdu !

1 0
možnosti

...... když řeknou Aáááá, tak by ze sebe mohli vypotit aj to Bééé,- ombudsman je xenofob a mladí "Francouzi" mužou řezat mladý kobry v mini a šortkách vod rána do večera,- je to naprosto v pořádku, je to cool a my, mladí, pokrokoví a progresivní žurnalisti z ČR v tem nevidíme problémV!,- ...... až na teho podivnýho, xenofobního a rasistickýho Křečka, žejo?!,- co si to vůůůbec dovoluje?!?

11 0
možnosti

J75a54n 10R70á55ž

30. 9. 2020 19:16

Zase xenofobní článek plný nepochopení k migrantům, jejichž činy jsou výsledkem malé angažovanosti Evropanů při vysvětlování ,že mlátit holky kvůli minisukni je v Evropě pasé. Jak to ti chudáci pak mají vědět? Stejnou vinou malé angažovanosti Evropanů při pomoci začleňování se migrantů, je i incident u bývalé redakce Charlie Hebdo. Ten mladý Pákistánec, jehož přáním bylo žít v míru s křesťany v multikulturní Evropě, nedostal informaci, že bodat do lidí na ulici není to pravé ořechové a tak zcela neinformovaný, že bodat do lidí na ulici není běžnou zábavou Evropanů, jednal podle zvyklostí země odkud přišel.

To, jak se migranti chovají je jen a jen naše vina, jak se správně zmínil jeden humanista v diskuzi zde pod článkem na obdobné téma.

15 1
možnosti

J72o73s65e37f 38U21l35m90a42n

30. 9. 2020 18:11

Politicky nekorektní pravda se stává těžkým zločinem, který v dnešní době ničí kariéry. Proto čest všem, kteří se nebojí takovouto pravdu říkat.

28 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS