Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17a20k74u74b 62H11o15z85a

24. 9. 2020 8:32

Stejně, to určitě musí být nějaký omyl a nepochopení záměrů EU. Naši suverenitu přece ohrožuje Čína...;-)

0 0
možnosti

...... čas sa naplnil!,- motto "nelegální migrace" a její řešení sa stává stěžejním bodem programů politických stran (jakýchkoliv!) na domácí i zahraniční scéně. Sám su zvědavej, jakej obkročák v tomhle směru zatancujou stávající vládní strany s podporou komančů a Japonců - opozici je zbytečný komentovat, tam je to dlouhodobě nalajnovaný pravdoláskově s vítáním, jásáním a přijímánímEU! Začíná těžce přituhovat a rozhodný slovo bude muset, dříve či později, padnout. ...... zcela jasné odmítnutí značí dlouhodobé ovládnutí domácí politický scény s mohutnou podporou občanů!,- naopak souhlasné ano s koncepcí EU značí sebedestrukci politickýho systému v přímým přenosu s následným brutálním vystoupením "mlčící většiny" proti rádoby elitám, reprezentující liberální proud. A to vopravdu nikemu nepřejuEURv!

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Žádné placení pokut za něco, k čemu jsme se při vstupu do EU nezavázali. EU by nás na tom časem utavila. Ta případná pokuta by byla totiž daleko vyšší, než onen "příspěvek", který by nám EU "dala" a který jsme si ve svých příspěvcích do EU už stejně předplatili.

1 0
možnosti

Jste cim dal lepsi, Lukasi, a divim se, ze nejste v letosnich nominacich. Ale Josefu Prouzovi to take chvili trvalo, nez ho lide objevili. Karma jak Brno! ;-DR^

9 0
možnosti

Díky. Víte, že suchá konstatování faktů nejsou moje parketa, prostě k tam faktům kromě relevantních zdrojů používám i provokativní a ostrá přirovnání, protože v tak zásadních věcech, jako je téma tohoto blogu, cítím jejich naléhavost.

2 0
možnosti

Mám obavu,že nejen současná vláda ,ale i vláda příští nebude mít odvahu se vzepřít těmto diktátům EU,které jdou jasně proti zájmům nás všech.

5 0
možnosti

Pak je čas následovat Anglii....

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik