Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně mnohem více vadí, že turistická ifrastruktura nefunguje - viz "Polská bouda" na Sněžce - vesmírné monstrum špatném místě. Dominantní stavba Sněžky - Kaple - je téměř nepřístupná.

A teď ke Kladskému Sněžníku: Bojím se, že to bude zase jenom investice bez odpovídajícího živnostenského zázemí (to je přece hlavní přednost Alp - že tam na každém rohu je Alm). Rozhledna mohla být nápaditější, ano. Třeba na Velké Deštné je rozhledna originální, ale zcela bez zázemí.

A pro ty, komu vadí monstra typu "Stezka v oblacích". nejsem z toho nadšený, ale pro místní je turistika jedním z mála odvětví, které je může uživit - je to chudý, zapadlý, po Němcích vysídlený kraj se zoufalou sociální a ekonomickou strukturou.

0 0
možnosti

"Stezka v oblacích prostě panorama hor nenarušuje tak zásadně z toho důvodu, že je obklopena vyššími hřebeny a vrcholy." s tím nesouhlasím, byl jsem na dovolené v Králíkách a z té stany je to obludné monstrum vidět skoro ze všech kopců. proti tomu je nějaká rozhlednička nic.

0 0
možnosti
Foto

I53v70a64n 25M92a72r42e29k

20. 9. 2020 20:05

Přijde mi to snesitelnější, než různé "startovací kosmické rampy", jako je třeba na Pustevnách v těsné blízkosti Radhoště a jinde. A co věže na Pradědu, Ještědu, Javorině, které jsou viditelné z mnoha desítek kilometrů, ty vám "oči neklovou"?

I když. . . . všeho moc škodí. R^

1 0
možnosti

J69i17r37i 34V33r16a98b89e69c

20. 9. 2020 18:24

Je to sice tak, ale nic nenadelate. Je to na Polske strane.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS