Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

vyhosteni ruskych diplomatu - je vysledkem "prace" lidi na ruske amabsade

levarna vzesla z teto budovy

je to jednoduche

5 1
možnosti
LB

1) Vyhoštění ruských diplomatů je již z podstaty onoho pojmu výsledkem práce lidí na straně České republiky.

2) "Levárna" vzešla ze strany zmíněných tří pražských zastupitelů. To byla příčina a následky na straně Ruské Federace i České republiky nyní vidíme.

Dotyční pražští zastupitelé si dali za cíl vyprovokovat Rusko svými kroky typu odstraňování soch, přejmenování ulic, stavění nových pomníků novým "hrdinům" a dalšími. Pokud by to neučinili, nevyprovokovali by nacionalistické cítění v Rusku k oněm odvetným akcím. Zhoršení vztahů s Ruskem tedy bylo a je jejich záměrem a jejich "prací".

3) Bezesporu je nastalá situace pro řadu lidí jednoduchá. Okruh těchto lidí se logicky překrývá s okruhem voličů těchto tří pražských zastupitelů.

3 4
možnosti
PS

P97e10t76r 66S46k30á92l84a

6. 6. 2020 10:49

Opravdu se domníváte, že když " celá kauza vznikla v důsledku vnitřního boje mezi pracovníky zastupitelského úřadu Ruské federace v Praze", jedná o levárnu tří pražských zastupitelů? Nebo snad nevěříte Babišovi?

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-petricek-vyhosteni-dvou-ruskych-diplomatu-z-ceska.A200605_125240_domaci_kop

2 0
možnosti
LB

Opomíjíte časové hledisko. Nejprve došlo k akcím oněch pražských zastupitelů, poté došlo k oné akci "vnitřního boje mezi pracovníky zhastupitelského úřadu Ruské federace v Praze".

Abychom se tedy srovnali alespoň v tom hledisku času, kolikátého dne kolikátého měsíce kolikátoho roku podle Vaše názoru dnes je a kolik je asi tak hodin?

0 0
možnosti
PS

P25e48t37r 41S33k54á50l39a

6. 6. 2020 11:13

Místo kladení hloupých otázek se zamyslete nad skutečností, jestli je reakce pracovníků ambasády "v důsledku vnitřního boje" adekvátní a hodná vážnosti zastupitelství. I když ono vlastně při počtu pracovníků této ambasády se dá předpokládat, že ne všichni tam budou na dostatečné úrovni.

2 0
možnosti
LB

Já se omlouvám za překlepy v předchozím komentáři, ale opět se ptám na to, co čemu předcházelo. Tato otázka nemůže být hloupá, protože ani plynutí času nemůže být hloupé nebo chytré, čas plyne vždy jen jedním směrem.

0 0
možnosti
PS

P36e40t24r 78S36k43á30l93a

6. 6. 2020 11:46

Opět se ptám. Je reakce pracovníků ruské ambasády v pořádku? Bez ohledu na časovou posloupnost.

2 0
možnosti
MV

neni, ale pan Burget tohle nikdy neprizna

1 0
možnosti
LB

Podívejte se pane Skálo,

já Vám klidně odpřísáhnu, že v Rusku panuje režim zahnívající a všemu dobrému odporující, budete-li na tom trvat, pokusím se i nějakou stranickou legitimaci Vám sympatických barev sehnat a k vlastnoručnímu podpisu výše uvedeného ji přiložit.

Ale nikdy, fakt nikdy a naposledy a nadosmrti nikdy nepodepíšu, že děj budoucí předchází ději minulému.

Co se týče reakce pracovníků ruské ambasády, tak jsem na žádném místě svého článku nenapsal, že byla v pořádku. Naopak jsem na konci svého článku napsal, že

"V období vyhrocených česko-ruských vztahů započatým pražskými politiky stačili Ruské federaci jen rozhádaní pracovníci její ambasády, aby se tyto vztahy zhoršily ještě více."

Jestliže ovšem nechápete časovou posloupnost dějů, pak já chápu, že nechápete ani význam jiných vyjádření. Opíšu tedy citované vyjádření ještě stručnějším způsobem, abych pravděpodobnost Vašeho porozumění psanému textu zvýšil:

"Ruská federace prostřednictvím pracovníků své ambasády zhoršila česko-ruské vztahy".

Více už pro Vaše pochopení svému textu opravdu učinit nemohu.

0 0
možnosti
PS

P44e47t97r 89S47k93á97l46a

6. 6. 2020 12:45

Pokud chcete do detailů rozebírat, co čemu předcházelo, stanovte si bod nula česko ruských vztahů. Je to rok 1945 nebo rok 1968, rok 1980 (kdy byl odhalen Koněvův pomník jako symbol servility vůči okupační mocnosti), rok 1991 kdy okupační vojska odešla nebo snad až letošní rok? Takže když považujete za zásadní problém co čemu předcházelo, máte z čeho vybírat. Pak si snad uvědomíte složitost česko ruských vztahů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik