Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jak to ví, že jsou teplí?

0 0
možnosti
BG

Stačilo říct: "I v naší straně máme homosexuály a i někteří naši voliči jsou homosexuálové." Nemusel to ani počítat, to číslo mu k ničemu není.

1 0
možnosti
BH

Jednoznačně to pohnojil!! Kdyby vyslovil třeba jedna až dvacet, tak OK. Ale rovnou vystřelit 22;-)

Je potřeba prostě mlčet. Takhle se bude spousta uživatelů bát otočit pozadím k monitoru když jim spadne tužka dál od stolu...:-/

0 0
možnosti
OP

Celou kauzičku vnímám tak, že člověk, který má formát, neřeší homosexuály :-)

1 0
možnosti
JZ

Zaráží mě na Vaší úvaze jedna věc: odkud víte, jak několikrát opakujete, že se jednalo o nedopatření, neobratný či neopatrný výrok, jímž "nic zlého" Zdechovský nemyslel? Jak víte, že to nebyl naopak dobře promyšlený a zcela úmyslný výrok? Do hlavy Zdechovskému nikdo nevidí.

Takhle: ne že bych si o něm apriori myslel, že je to homofob či nějaký náboženský fundamentalista, k tomu nemám patřičné indicie. Sice v jeho textech je znát značná míra populismu a jednostrannosti, jistě jen čirou náhodou v souladu s křesťanskou věroukou, ale na druhou stranu se taky snaží přinášet něco jako objektivní fakta a hlubší vhled do situace (pomineme-li fakt, že třeba jako důkaz představí nějaký výzkum, u něhož se při bližším zkoumání ukáže, že ho sám inicioval). Nicméně jako člověka ho neznám, tudíž nemohou o jeho povahových rysech nic říci, ovšem ani to, co asi měl nebo neměl v úmyslu říct nějakým výrokem.

On totiž fakt, že někdo má přesně zmapované homosexuály v nějaké široké skupině lidí (nechme teď stranou otázku, jakým způsobem se sexuální orientace dopátral), sám o sobě není až tak nevinný, jak tvrdíte. Když někdo zná citlivé osobní údaje ostatních, je to trochu k zamyšlení. Lze to vysvětlit přinejmenším dvěma způsoby - buď mu tyto údaje náhodně uvízly v paměti či jsou jinak samy o sobě zjevné (jako množství dalších údajů, třeba kolik lidí ve straně má Ferrari), anebo si dělá cílený monitoring těchto údajů z jakýchsi důvodů. Obě možnosti jsou stejně pravděpodobné - jak náhoda, tak úmysl. Nevidím důvod se jednoznačně přiklánět k první možnosti. Rozhodně je to k zamyšlení. Mi kdyby šéf někde u piva řekl, že zná přesný počet homosexuálů u nás ve firmě, kde máme 180 lidí, nadzvedl bych obočí...

3 0
možnosti
Foto

Homosexuálové se navzájem podporují a tím posilují svůj vliv. Za čas může přijít doba, kdy ovládnou média i vlády a heterosexuálové se začnou cítit stejně, jako se kdysi cítili homosexuálové.

1 1
možnosti
Foto

Mně se Zdechovský líbí. Je takový bezprostřední, zvídavý a schopný změnit názor, když zjistí, že je něco jinak, než se původně domníval.

1 1
možnosti
JZ

Obdivuhodné ctnosti!

0 0
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi homosexuály a zahrádkáři?Zahrádkáře neposílal Hitler do plynu...

0 0
možnosti
LH

Seznamy, nalepkovani nadávání - hezky jediní správní demokrati... :-(

0 1
možnosti
MS

Nejspíš si zavařil v souboji o předsedu strany. :-P

3 0
možnosti
DR

A když vidím ty ostatní, tragické kandidáty, tak to by pro ně asi dobré nebylo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik