Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Burgete. Vase vzpominka na bubenika vaseho veku je velmi prilehava. Vsak u mne vas nadpis pripomel hned dve jmena. Toho prvniho si myslim neznate. Jeho jmeno bylo Gene Krupa (Eugene Bertram Krupa). Vyznacny bubenik sve doby (Swing era), hrajiciho v orchestru Benny Goodmana. Jeho solo ve skladbe "Sing, Sing, Sing" pozvedlo mimo jine, obecenstvo v "Carnegie Hall", (16 ledna 1938) tehdy nejznamejsim salu "Hudby" v New Yorku.

Druhy je Cech. Josef Posledni, bubenik v orchestru Karla Vlacha.(1945 -1958) Pozdeji ridil svuj orchestr (1958-1965) Umira v dobe prvnich dnu okupace 21 srpna 1968 v Mongolsku s orchestrem Karla Dudy.

2 0
možnosti
JK

Rick použil Simmons SDSV na albu pyromania. Pak měl upravené Simmons SDS 9. Ale zajímalo by mě, jaký modul k těm devítkám používal.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Jakožto dnes již nehrající bubeník nemohu nedat karmu. A Hysteria je jedno z nejlepších alb všech dob.

0 0
možnosti
LB

Pane Jeřábku, možná dnes už nehrajete, ale ten dar hudbu cítit i hrát v sobě stále máte. Přijměte tedy prosím poklonu od člověka, který na žádný hudební nástroj hrát neumí, ale přesto v hudbě nachází radost a naději.

2 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik