Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I51v68a80n 46M12a31r35e79k

15. 10. 2019 19:20

Naprostý souhlas pane Burgete a karma. R^ [>-]

5 1
možnosti
Foto

Vy jste docela erudovaný demagog.:-)

3 6
možnosti
TT

Předpokládám, že jste viděl pořad pana Soukupa. To už nepřekonáte, ale jedete v závěsu.

Před vašimi vývody (1. - 5.) v podstatě potvrzujete to, co z celého průběhu vyplývá: Veselý sehrál šarádu s mladou elévkou, ale s jakýmkoliv připraveným oponentem si hovořit opravdu netroufne. A nabralo to trochu Cimrmanovský rozměr: natočil a zveřejnil vlastní výpad, ale lidi se na to dívají a ještě si dovolí mít vlastní názor.

Ze Soukupovy šou vyplynulo, že na ČT panu Veselému nevadí celkem nic kromě jejího hospodaření. Nutné náklady uznává, co je nutno udělat pro vznik pořadu ví, ale v podstatě by rád věděl, kolik které firmě a jednotlivci platí a kdo to schvaluje (trochu jako "kolik vydělává Hanka Zagorová").

1 2
možnosti
LB

Vy jste to nečetl, že? Jinak byste věděl, že body 1 - 5 se vyjadřují k článku pana Neumanna. Mimochodem, tu šarádu sehrála ČT s Veselým. Kdyby mu pořád nepředhazovala Hlídacího psa a "Ústav nezávislé žurnalistiky", tak by to celé vůbec nevzniklo a Veselý se nemusel vůči nikomu vymezovat.

8 1
možnosti
PB

..... no von ten Neumann na teho Xavera reagoval až za deset dní (?),- asi to pro šéfa "Ústavu nezávislé žurnalistiky" byla řádná fuška ten žvást sesmolit. Ale pokud se nemýlím, von ten Xaver za tem Neumannem jel přímo do "jámy lvové" a chtěl si s něm pokecat natvrdo,- ale vrátnej nikde, v redakci ani noha, sekretářky asi na dovolený, asistenti nejspíš v terénu, uklízečky po šichtě a po zahradníkovi jako by sa slehla zem;-D!,- ........ tak až sem sme to dotáhli, vážení přáteléVEU!!!

17 1
možnosti
LB

Pro pana Pavlíka a Vithu:

1. Xaver Veselý nezakládá žádné "Ústavy nezávislé žurnalistiky" a necpe se s nimi do veřejnoprávních médií jako se vzorem nezávislosti. Má právo pracovat, pro koho chce. Jeho pořad Xaver a host, který vzbudil ty kontroverze, nebyl pořadem politickým, nýbrž zábavným a lifestylovým. Zve si tam převážně lidi jiných profesí, než jsou politici a nikdo neprotestoval, když si tam pozval politické soupeře pánů Babiše či Zemana.

2. Smlouvu s Hradem nepodepsal Veselý, nýbrž ji podepsala společnost XTV, kde je Veselý zaměstnancem, stejně jako je zaměstnancem třeba v Českém rozhlase, nebo sám sobě ve svém podnikání. Veselý kontraktované rozhovory nebude moderovat a když byl těmi, co ten strašnej škandál osloven, řekl, že o té smlouvě nic netušil.

Aby se zamezilo dalším spekulacím, měl by ovšem Veselý sdělit, proč má XTV sídlo na stejné adrese, jako on. Lze z toho předpokládat jedno: Jako známá osobnost a tvář XTV evidentně Veselý do její práce silně promlouvá a mohl tedy souhlasit s tím, že sídlo televize bude mít v jeho trvalém bydlišti.

7 0
možnosti
JP

J27a83n 71P49a83v48l50í43k

15. 10. 2019 14:46

Ad 1. Zřejmě jste si nevšiml, že současná mediální scéna je zdeformovaná, rozdělená mezi oligarchy, kteří hájí pouze své zájmy a její poměrně malou část tvoří opravdu nezávislé weby (Hlídací pes, Forum 24, Echo 24, Deník Referendum, aj.), které informují o tom, co ta většinová zamlčují. Ústav nezávislé žurnalistiky je proto důležitý počin, což dokazuje nevole, kterou vyvolává u znormalizovaných médií a zejména u politiků, kteří jsou zrovna u moci. L.X.V. je typem novináře, který je názorně zpodoben u zmíněné sochy D.Černého, překoná ho pouze J.Soukup z TV Barrandova.

Ad 2. Máte pravdu, zmíněnou smlouvu podepsal ředitel společnosti XTV, která má stejnou adresu jako LXV. Tato osoba se hodlá ujmout zadání současné vedoucí partaje získat pod svůj vliv dosud málo závislou ČT, což je alarmující pro ty, kteří chtějí mít veřejnoprávní rozhlas i televizi nezávislou na politické moci.

1 4
možnosti
JP

J78a42n 86P45a42v50l80í51k

15. 10. 2019 13:51

L.X.Veselý uzavřel s Hradem smlouvu, v které se zavázal k uskutečnění rozhovorů, za které dostane podle smlouvy zaplaceno. Z toho vyplývá (což běžnému občanu ihned dojde, někomu je zapotřebí to sdělit názorně), že tento novinář vyleze po žebříku do zadní části interwievovaného a vstrčí do jeho otvoru hlavu podobně, jak to znázornil David Černý v jednom svém sochařském díle. Možná v případě pana Veselého bude zapotřebí použít vysokozdvižný vozík.

1 13
možnosti
JH

Dezinformujete za peníze, nebo jen tak amatérsky přikulujete:-)

4 1
možnosti
LV

Jak správně uvádíte, pan Neuman žije z toho, co si vyžebrá. Luboš Xaver Veselý žije z toho, co mu zaplatí Hrad. Kdo je nezávislejší?

4 10
možnosti
JH

Tihle pánové Neumannové dnes hýbají Českou republikou!

4 1
možnosti
PK

Tak vida, kolik ještě vlastníků ČT má ;-DR^

5 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik