Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tak hry jsou různé. Před 30 lety se usilovalo o porážku Komunistů a pomahačské STB. Proto se Komunista bývalý uvelebil na Hradě a Bureše si vodí na provázku. Brněnská Husa je naprosto poražena! Podobně, jako medvědice v Beskydech přešla ze Slovenska - Tak se zjevil i Věrozvěst! Má neuvěřitelné schopnosti, večer uléhá jako Bureš, aby se ráno probudil jako ČR, silná a dokonce ještě s čapkou na hlavě! Když se sejdou lidé, kteří říkají - To není možné! Dostane se jim odpovědi - Co se rojíte? V naší zemi - I nemožné možné je ! Mj., podobnou zemi, skutečně neznám ... :-)

5 0
možnosti
Foto

A copak se s těmi STéBáky, pane Bučku, po sametové udělalo?. Dostali PARDON - pěkné důchody - a důležité záznamy se skartovaly. A teď - lítý boj proti (údajnému) STBákovi A. Babišovi? Podle mne čiré pokrytectví - po 30 letech. Trapné. :-/Rv

1 0
možnosti
MB

Milá Mirko, odpověď je přece jasná. Byli Zákonem nazváni Opovržlivými a nepřijatelnými. Řeklo se, nechť žijí, ale od Státu nic neočekávejte - Výhod jste již měli dostatek = Lustrační zákon. Proč je porušil pan Zeman jmenováním Bureše nechápu. Nemluvě o tom, že Německo 2014 poukazovalo na podvody reklam na Hnízdě čapím! Souhlasím s Vámi - Trapné ! ... :-)

5 0
možnosti
SN

:-).......Mirku, já to doplním! Pamatujete ta naložená auta, naplněná doklady o spolupráci s STB, jak to ministr spravedlnosti, nebo vnitra, lidovec, (nevzpomenu si na jméno a hledat to nebudu), už jsem si vzpomněl......Sacher ....nechal vyvážet a na mezích to hořelo, jako se pálí ohně 30. dubna na čarodějnice!

Dal bych ruku do ohně za to, že velká část se jich uchytila v politice, v parlamentu, v senátu a dobře se jim vede! Nejčastěji je zmiňován Štětina, vyhlášený rosofob a majdanista.

Pamatuji poválečnou dobu.....z velikých udavačů za války, byli po válce nejzasloužilejší partyzáni! !!!!!!

1 0
možnosti
MB

Ale jistě, nedělám si iluze. Já nejsem pro věšení po lampách, či soudech po 30 letech. Jsem však proti tomu, pokud ti lidé tyli z režimu minulého i současného. Míněno být zaměstnán Státem. Došlo to tak daleko, že úředník s STB zaměstnán být nesmí - Ministři - Premiér může. Nezlobte se na mne - Je to Vola akési absurdné ! ...

1 0
možnosti
MV

To a další paní Pantlikove stále a často uniká. Moralizovat ale umí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 30,20
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik