Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jste zůstat u těch brček....

4 0
možnosti

Smutné hry ......

1 0
možnosti

A88d68a62m 61M97a68l82ý

6. 8. 2019 9:17

Od aplikace Stát má administrátorská práva lhář, zloděj, podvodník. Aplikace Důstojná reprezentace státu je zavirována prostotou, lží a nenávistí (virus má pravděpodobně původ u ruských hackerů). Aplikaci Právo a spravedlnost je nenápadně postupně nahrazována brutální hrou Bezpráví a bordel. Aplikace Řádný hospodář je víceméně nefunkční dlouhodobě. Co funguje celkem obstojně je aplikace Slibotechna, ta je velmi populární.

3 2
možnosti
Foto

Výborná hra je též Augiášem na svém pracovišti. ;-D

1 0
možnosti

Tak hry jsou různé. Před 30 lety se usilovalo o porážku Komunistů a pomahačské STB. Proto se Komunista bývalý uvelebil na Hradě a Bureše si vodí na provázku. Brněnská Husa je naprosto poražena! Podobně, jako medvědice v Beskydech přešla ze Slovenska - Tak se zjevil i Věrozvěst! Má neuvěřitelné schopnosti, večer uléhá jako Bureš, aby se ráno probudil jako ČR, silná a dokonce ještě s čapkou na hlavě! Když se sejdou lidé, kteří říkají - To není možné! Dostane se jim odpovědi - Co se rojíte? V naší zemi - I nemožné možné je ! Mj., podobnou zemi, skutečně neznám ... :-)

5 0
možnosti
Foto

A copak se s těmi STéBáky, pane Bučku, po sametové udělalo?. Dostali PARDON - pěkné důchody - a důležité záznamy se skartovaly. A teď - lítý boj proti (údajnému) STBákovi A. Babišovi? Podle mne čiré pokrytectví - po 30 letech. Trapné. :-/Rv

1 0
možnosti

:-)......Moc pěkné a vtipné, ale........sletí se to na Vás! R^R^R^

1 0
možnosti

Skvělé. Dokonale jsem se pobavil. Karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik