Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A vy upíráte komukoliv právo na prozření, jak to nazýváte, nebo na změnu názoru? Kdyby Renč Zemana nadále podporoval, kopnete si. Když ho už nepodporuje, je vám to podezřelé. Vám se taky jeden nezavděčí...

2 0
možnosti
JN

Když jsem byl před léty na setkání produkt managementu naší firmy, všichni svorně kopali do MZ, aby se zavděčili panu řediteli. Přitom zhruba z dvaceti lidí jsem o pěti věděl, že volili MZ. Proč ta změna názoru .. ?? .. no protože pokud by se někdo z nich odvážil říci opak, tak by jejich hvězda v této smečce začala velice rychle padat. Takových Renčů jsou mraky ...

2 1
možnosti

Hlavně, že se řeší kdo podepsal antichartu. Stále se lidé chovají kam vítr, tam plášť a nebo poslouchají Zemana, že jenom blbec nemění své názory?

0 0
možnosti
LH

Abychom trochu zkulturnili českou kulturní frontu, a nemuseli tak často měnit názory, sjednotíme je a do našich kulturních institucí dosadíme evropsky myslící. Načali jsme to panem nadnárodním Hermanem , no a pokračujeme. Operu Národního divadla v Praze od sezony 2019/2020 povede hudební manažer Nor Per Boye Hansen. Konečně bude jasnější, jaké názory budou tolerovány a podobné blogy nebudou mít téma... Kdo nebyl v Bohnicích, jako by nebyl.

3 0
možnosti
MS

Pisatel opomněl jednu důležitou součást. A to je dramatická (!) změna chování pana prezidenta během jeho funkčního období. Autor rád píše, a tak bych pro něj měl tip. Zkuste poskládat výroky Ing. Zemana za roky 1999-2013, a dát je do souvislosti, či spíše protikladu, k výrobkům z prezidentského období. Na pana Renče již blog zpracován máte, takže pak již stačí jen obě práce dat vedle sebe a nechat na čtenářích aby si udělali závěr sami. Ovšem, popravdě, takovou iniciativu neočekávám. Mohlo by se ukázat, že oni opuštění pana prezidenta, může mít úplně jiný důvod.

1 0
možnosti
MS
JB

J56i65r84i 16B31o61r

31. 7. 2019 9:59

Znáte to, "jenom idiot nemění své názory."

2 0
možnosti
RK

V KSČ bylo "z nejrůznějších důvodů" zhruba milion lidí. V archivech STB se rovněž nacházela pěkná řádka lidí a díky JUDr. Sacherovi už se asi nikdy nedozvíme kdo všechno. V první i druhé skupině byli lidé "náhodní", cílevědomí i takřka z nedopatření.

Nikoho nebudu soudit, ale vyberu jen ty, kteří zkrátka hodlali jen přežít a přežívat, adaptovat se a snad i mít klid. Možná, že takových byla valná většina - nevím. Historik by snad odpověděl.

Nicméně to, co chci říci, je, že touha a potřeba přežít je v tomto národě poměrná silná a toto své hodnocení vystavuji bez dalších odsudků. Když lidem berou to, co mají rádi, čím se živí, je to vždy těžké. Nedávno tu např. rezonovalo téma anticharty.

Nevím, jestli je to jen česká specialita, ale u nás se jaksi nosí být zařazen v tom správném táboře, protože jinak máte větší či menší problémy. Snad nejsymboličtější je v tomto smyslu scéna z Báječných let pod psa, kdy soudruh Šperk vyjíždí na kole na kontrolu vlaječek, aby v časech nových "s novými prostředky" pro změnu kontroloval účast ve volbách.

Zdá se, že v tomto ohledu jsme se o mnoho neposunuli. Na jedné misce vah stojí určitá zbabělost stát si za svým názorem, za svým přesvědčením a na misce druhé dřívější i moderní kádrování a omezování lidského konání. Obojí by bylo dobré omezit.

3 0
možnosti
JK

Celkem očekávatelná změna postoje. Zeman už znovu prezidentem zvolen být nemůže, je načase jej hodit přes palubu.

0 1
možnosti
Foto

Co na to napsat. Fabulujete, berete své fabulace jako pravdu a samozřejmě za to může kulturní fronta a ostatní zli kavarnici... nebudu vám vaše fabulace vyvracet, snad jen, už aby tahle "vláda" Miloše Zemana skončila...

5 5
možnosti
LB

Co na to napsat. Pokuste se argumentovat a ne jen obviňovat z fabulací. A nevkládejte mi do úst, že "za něco může kulturní fronta a ostatní zlí kavárníci". Na to jsem háklivej, na očividné lži.

8 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik