Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč nešťastná přímá volba? Někomu chybí nechutné politické handlování, kuočení a vydírání?

0 0
možnosti

nešťastná přímá volba, protože v našem systému nedává smysl - a je snad vidět v každodenní praxi, že to nefunguje. Máme systém založený na "aktivních" a "pasivních" složkách. Proč by se měl úřad prezidenta, tedy typicky pasivní složka, tlouci s "aktivní" vládou skrze oporu přímo získaného mandátu?

0 0
možnosti

Dominik Hašek i Jaromír Soukup vystudovali právnickou fakultu, oba, tuším, v Praze na UK. To pro vstup do politiky bývá dobrým základem. Ale pokud bych si měla vybírat jen z těchto dvou, bože, né, chci někoho jiného! Nemusí zrovna vypadat na poštovních známkách jako manekýn/ka křížený se Zdravuškou (my starší ještě pamatujeme z čekáren ordinací), ale musí mít rád/a ČR a její občany, nesmí být onuce typu "nevím", musí mít smysl pro humor a hlavně být "pevný/á v kramflecích". Jo, hledejme, hledejme, ať je z čeho vybírat!

1 0
možnosti

Hašek vystudoval pedagogiku, ne práva.

0 0
možnosti

vzpominam si, ze kdyz 22. brezna 1968 odstoupil Antonin krasny, lide pozadovali aby byl prezidentem zvolen jan Werich s tim, ze se sice nic nezmeni, ale aspon bude legrace. Ukrajinci maji prezidenta komika, Cesi maji Milouse Zemana. To je ale spis tragikomik.

3 2
možnosti

Co k tomu říci? Snad jen že u každých voleb se najde nějaký komediant.

2 3
možnosti
Foto

;-)Hned u vrat na Hrad

Stojí Pat a Mat

Na prezidenta

Jdou kandidovat

Rozlícený dav

Už vlaječkama mává

A jedni křičí hanba, hanba

Druzí zase sláva, sláva (J.N. - Hanba sláva R^)

5 1
možnosti

:-)......Pane autore, jsem rád, že jste zmínil Slovensko! U nás, Čechů si moc cením toho, že nejsme tak emotivní a méně se necháme manipulovat než Slováci! Vidíme to v diskusích a to je moje naděje do budoucna!'

Češi jsou uvážlivější a neskočí na špek každému rádoby Mesiáši! A už vůbec ne TV 24, bandě dobře placených politologů v čele s novinářem Pečínkou a politologem , trochu šišlavým Kamilem Ševcem. Ti jak promluví, tak už vím dopředu co z nich. vypadne ! R^R^R^

6 8
možnosti

Co vypadne z vás, to víme taky vždycky předem, tak na co si stěžujete ?

7 0
možnosti

S tím Haškem jste mě překvapil, to by mě vážně nenapadlo. Snad si to nakonec rozmyslí, jestliže o tom vážně uvažuje.

0 0
možnosti
Foto

J17a53k46u90b 71R58o31t81h

26. 7. 2019 13:04

Neuvažuje, autor je kecálek.:-/

2 3
možnosti

Hašek?? :-) Soukupa jsem z předpojatosti nikdy neposlouchal, teď mi do ložnice odložili televizi, tak jsem ho zrovna včera chvíli poslouchal, a musím říct, že ví o čem mluví.. Samozřejmě chápu, že zrovna tady se do noty netefím, ale kdyby..

2 0
možnosti

J17a54n 88H52a17r90v65a30n

26. 7. 2019 13:02

Soukupa jsem dříve poslouchal ale teď už jen málo, on mele a mele a mele a ... Ikdyž tam má prezidenta, tak ho kolikrát ani nechce pustit ke slovu, aby mohl mlít jen sám.

3 0
možnosti

J34a78n 80R14á87ž

26. 7. 2019 12:32

Hašek je...... (doplňte si sami, co se z něj dnes stalo, bohužel) takže nepřipadá v úvahu. Ale Soukupa bych bral, neb by z Hradu udělal zábavný kabaret, což by bylo osvěžení po trapné frašce, co dělá na Hradě Zeman.

PS. Nebereme funkci pražského hradního pána vážně, protože jak Drahoš, tak Zeman byla špatná volba a proto to dopadlo tak, jak to dopadlo.

2 0
možnosti

Ok, on taky tento článek není nijak smrtelně vážně míněn, je to spíše takový nadnesený a trochu ironický štulec.

1 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik