Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Da se to brat jedine jako pomsta Nemcu evropanum za dve prohrane valky. Oni na to ale doplati prvni, bohuzel po nich opet cela Evropa. A nebude to trvat dlouho.

1 0
možnosti
Foto

Je více než zřejmé, že migraci podporuje a možná i řídí vedení Evropské unie. Kdyby totiž chtěli migraci zastavit, tak to zařídí během měsíce. Proč ji podporují? Protože chtějí z Evropy vytvořit obdobu USA. S federální vládou v Bruselu a regionálními vládami v jednotlivých zemích, které budou mít na starosti tak akorát místní rozvoj, kulturu a školství. Dokud však v Evropě budou tvořit většinu ryzí Francouzi, Němci, Irové, atd, tak něco takového se nedá uskutečnit. S obyvateli Afriky či Asie, žijící různě po Evropě bez vztahu k obývaným zemím to nebude problém.

5 0
možnosti

Ale ne, tu ridi jednoznacne vas milec z Kremlu. Domnive se, ze tim EU oslabi. ;-D;-D;-D

0 6
možnosti

Každý den, kdy Itálie zadržuje tu její kocábku, je dobrý.

4 0
možnosti

Hned ten druhý den jí přidělí jinou.

0 0
možnosti
Foto

Německá kapitánka tak dlouho brousila se svým škunerem kolem břehů Afriky až našla, co hledala. Proto hledaný cenný kontraband ihned naložila a odvezla k břehům Lampedusy řkouc - "zde máte, co jste nechtěli a tak si ten vzácný náklad Italové hezky vemte a postarejte se o něj, nejlépe až do konce života". A teď ještě čeká, že dostane od kancléřky Angely metál s doporučením, aby vyjela ku Africe na další lov migrantů nadržených na práci hlavně v německých montovnách u pásu. Já tomu (tedy těm německým vládním papalášům) vážně nerozumím.RvEU

5 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,72
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik